Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaaaw

wziełam dwie tabletki na uspokojenie i dalej rycze;(

Polecane posty

Gość karolinkaaaaw

:(

Gość karolinkaaaaw
czuję taką pustkę w sercu:(

Gość ja...............
ja też, ale po prostu mnie boli tak, że nie mogę się ruszyć :(

Gość karolinkaaaaw
ja chcę zeby to uczucie minęło, a to juz trwa rok:(

Gość ja...............
może się zdarzyć, że będziesz się jeszcze męczyć pół roku a może też być tak, że już za tydzień będzisz wyleczona

Gość karolinkaaaaw
chciałabym, zeby on teraz do mnie nappisal :(

Gość karolinkaaaaw
z tego się chyba nigdy nie wylecze:(

Gość może_szczęśliwa
na szczęście: mogę zagwarantować że przechodzi na nieszczęście: że może trwać latami

Gość 938928oiw
antydepresanty pomagają, hamują popęd, nawet faceci moga przestac się w ogóle podobac.Serio.

Gość karolinkaaaaw
nie chcę żeby to trwało latami:( za długo już się ztym męcze, robiłam wszystko zeby się odkochac, chodzilam na imprezy upijałam się, bralam rózne rzeczy, wstyd przyznac co wyprawialam, teraz siedze wzielam tabletki i poprost rycze. Nie mogę zapomniec.

Gość karolinkaaaaw
on nawet nie był moim bylym facetem. bylismy przyjaciółmi dobrze się dogadywalismy, chcial byc ze mną, ja go odrzucilam .

Gość nie mogeg spa
trujesz sie przez jakiegoś ćwoka?:DD dziewczyno a może podamy Ci pevulon będziesz miała spokój , hmm? żadne żarty! weż sie w garść

Gość karolinkaaaaw
poprostu zrozumialam, że on jest tym jedynym! :( i przez ten cały czas starałam się zapomniec. On nawet nie wie, że ja cos do niego czuje.

Gość karolinkaaaaw
nigdy mu nawet nie powiedzialam, że go kocham :( staral się o mnie długo. a ja udawalam niedostępną. pozniej się obrazil pokłocilismy się . długo ze sobą nie gadalismy. az dwa tygodnie temu się spotkalismy i wszystkie uczucia wróciły:(

Wez sie ogarnij... Jak nie masz w otoczeniu zadnego fajnego faceta to załóż konto na sympatii itp. Nie trać czasu na wspomnienia, tylko żyj dniem :)

Gość karolinkaaaaw
takie rzeczy jak sympatia, fotka, mnie nie interesują. Są wokół mnie inni chłopacy, ale z żadnym nie pofrafię się związac. Wciąz mysle tylko o nim. A on odkąd spotkalismy się na imprezie dwa tygodnie temu utrzymuje ze mną kontakt, alle na stopie koleżenkiej:( nie pisze do mnie tak jak dawniej

Gość karolinkaaaaw
próbowałam zyc dniem, chodzilam na imprezy ale to wszystko tylko pogorszyło sprawę

Gość karolinkaaaaw
wiem, że ludzie mają powazniejsze problemy ,a moje to nic z porówaniem innych problemów. Ale mnie to naprawde boli to wsszytko. w koncu mam tylko 19 lat. niektórzy pewnie myslą ze jakas głupia smarkula , bo wiekszosc z was jest pewnie duzo starszych ode mnie

Za bardzo emocjonalnie podchodzisz do tego, więcej dystansu i szukaj nowych lepszych rozwiązan, zamiast rozpamiętywać... Ja dużo starszy nie jestem :)

Gość karolinkaaaaw
poprostu nie mogę, ja poprostu żałuje tych rzeczy które się ostatnio wydarzyły, odrzucenie miłosci, te imprezy palenie zioła którego on mnie nauczyl, cały czas mnie do tego ciągnie. Wtedy kiedy chcial ze mną byc byłam zupełnie innym człowiekiem, szanowalam się nie chodzilam na imprezy , nie piłam tyle

Gość karolinkaaaaw
pozniej się zaprzyjazniismy i tak jakos się zaczeło się te imprezy całowanie po pijaku, pozniej na trzezwo jak by się nic nie stało gadalismy normalnie i poprostu zakochalam się.

Gość karolinkaaaaw
dopiero wstalam, czuje się strasznie:(

Gość karolinkaaaaw
co powinnam zrobic?;(

Gość ehehegj
Idź do niego i powiedz mu, co czujesz

Gość karolinkaaaaw
dzisiaj gadalismy sobie przez godzinkę, ale tak po koleżensku. Ja poprostu nie mam odwagi powiedziec mu co czuję:(

Gość karolinkaaaaw
poprostu minęło dużo czasu odkąd on chciał ze mną byc, nie wiem czy cos jeszcze do mnie czuje. i nie mam odwagi mu tego powiedziec

o qwaaaaaa no to zacznij teraz Ty sie o niego starac w czym problem? on Ciebie chcial, Ty go durna odrzucilas, to teraz sama zabiegaj