Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krycha7777777777

dziwny okres

Polecane posty

Gość krycha7777777777

hej dziewczyny mam problem! 17.06 kochalam sie z chlopakiem najpierw w prezerwatywie i mial w niej wytrysk, potem analnie, a potem znow przez chwil kilka bez prezerwatywy normalny stosunek i doszedl z dala od pochwy. po 3 godzinach zauwazylam lekkie plamienie, delikatnej czerwieni. nastepnego dnia plamy krwi znow widoczne na papierze, zajrzalam do srodka i normalnie tak, jakbym miala okres. krew, sluz itakie tam, ale nie jest to jak norlamne krwawienie, bo zostalo w srodku, bez plamienia. po umyciu sie wlozylam tampon, ktory po kilku godzinach lekkie sie zarozowil od krwi. i znow na podpasce lekkie plamy krwi. do tego okres ostatni mialam jakos 2 czy 4 czerwca, wiec teraz powinnam miec za 10 dni okolo, wiec jest wczesniej. do tego jestem od 2 tygodni na zmianie zywienia. a od tygodnia je 1-2 posilki dziennie, bo nie chce mi sie jesc. ale to bylo zanim sie kochalismy. generalnie czy to wszystko tzn ten niby okres, to okres? czy to ze jest wczesniej to oznaka zmiany jedzenia, stresu bo ostatnio mialam silny dosc, czy to ciaza?? prosze o odpowiedz!

Gość PygazSsssssssss
walenia w dupe nigdy nie wychodzi na dobre ;p