Kama31 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Witam jestem tu nowa i zaczynam od jutra dietę proszę o waszą pomoc z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Masz konkretną dietkę na oku? Ile chcesz zrzucić i jaki masz wzrost? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama31 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Mam 162 cm a waga 78 .zaczełam tyc 10 msc temu jak rzuciłam palenie a co do diety to może p Gacy nie wiem próbowałam wszystkich i nic . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Ja jestem na Dukanie, bo Gacy mi jakoś nie podchodzi...Zresztą kocham twarogi i jogurty :). Przede wszystkim najlepiej planuj sobie posiłki, bo wtedy będziesz miała większą dyscyplinę. Ja tak robię...Rano sobie układam menu na cały dzień i się go trzymam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama31 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Dajesz radę na dukanie ja tez byłam ale to dawno temu . Pochwal się wynikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Cóż...jestem dopiero 4 dzień na nim...po tygodniu się zważę i podam wynik...Co do dawania rady...Jem 4 posiłki i wychodzi mi jakieś 550- 700 kalorii. Dzisiaj mam w planach np: 2 jajka gotowane na twardo- 160 kawa z mlekiem 2%- 25 jogurt naturalny 0%- 90 twaróg chudy- 190 kalorii serek wiejski lekki- 160 kalorii Czyli dzisiaj- 625 kalorii a jedzenia dużo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość violet12345 Napisano Czerwiec 20, 2012 czesc, ja zaczełam dziś. tez stawiam na jogurty naturalne, twarog, jajka, sałatki z pomidorem, owoce, start 74,8kg, 173 cm. moje marzenie to 58-60. ale jak dobije do 62 bede szczesliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość violet12345 Napisano Czerwiec 20, 2012 jeśli sie utrzymamy i temat nie upadnie po kilku dniach ja tu zostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajshbsb Napisano Czerwiec 20, 2012 na dukanie sie nie liczy kalorii im wiecej jesz tym bardziej chudniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violet12345 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 najwazniejsze to dobrze sie czuc, nie glodzic a chudnac madrze jesc i cieszyc sie kazdym zgubionym kiliogramem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama31 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Ja na tej diecie jadłam kurczaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Ale ja się nie głodzę! Dla mnie to w sam raz jedzonka jest :) Mam nadzieję, że będziemy ten topik utrzymywać. Ja pracuję, ale postaram się dziennie coś tam napisać :). No i będę swój jadłospis podawać...może komuś pomoże :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama31 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Ja Dukanie jadłam kurczaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Kurczaka wczoraj miałam...Udko pieczone w piekarniku bez tłuszczu i solą czosnkową doprawiony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violet12345 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 ja nie wzoruje sie na dukanie, jem po prostu na pewno mniej bede sie miescic w granicach max 1000 kcal, no i wszelkie makarony, ziemniaki, fast foody i slodycze do wyeliminowania.. Zastanawiam sie nad kawa poniewaz lubie, i moze od czasu do czasu sie napije. jaki wasz cel?? dziewczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violet12345 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 ja nie stosuje dukana, jem po prostu mniej max 1000 kcal, no i wyeliminuje wszystkie fast foody, makarony, ziemniaki, itp. chce jest zdrowo, zastanawiam sie cz kawy od czasu do czasu sie moge napic. Jaki wasz cel dziewczyny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violet12345 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 ja nie stosuje dukana, jem po prostu mniej max 1000 kcal, no i wyeliminuje wszystkie fast foody, makarony, ziemniaki, itp. chce jest zdrowo, zastanawiam sie cz kawy od czasu do czasu sie moge napic. Jaki wasz cel dziewczyny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Mój cel to jakieś 48 kilo bo mam tylko 158-159 cm wzrostu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violet12345 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 jej, dla mnie szczytem marzen było by 54-55, ale powoli, malymi kroczkami byle do celu. dalam sobie czas do wrzesnia. 1 wrzesnia chcialbym zobaczyc 58-60 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 \wow...tak dla jaj się zważyłam, bo to już 4 dzień dukana i ku mojemu zaskoczeniu ważę 56, 5 kilo...Żeby w 4 dni 1,5 kilo stracić?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violet12345 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 tak to jest mozliwe, po zmianie odzywiania, grtuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama31 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Ladni ci idze to nie długo nas opuscisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Dzięki...nie opuszczę was do momentu jak 48 będa ważyć, a i potem muszę jeszcze nie przytyć, więc pisać będę :). Ale jak na razie Dukana kocham...oby tak dalej :). A dodam, że mam okres, więc jeszcze może mi po jego zakończeniu na wadze mniej wyjść. Co do zaparć i tak dalej, bo ostrzegają przed nimi to nie ma problemu...Ubocznych skutków diety brak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violet12345 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 liczę że wszystkie dojdziemy do celu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violet12345 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 moje menu na dzis: sniadanie- pol grahamki odrobina masla, plaster twarogu, rzodkiewka potem zjem jablko brzoskwinie/nbektarynke salatke z salaty lodowej + troche papryki, 2 rzodkiewki, ogorki, na kolacje tez zjem salatke taka tylko plus pomidor, albo serek wiejski albo ugotuje brokula a jutro- jogurt nat + garsc muesli jablko+kiwi salatka z salaty lodowej serek wiejski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violet12345 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 pieczywo chrupkie typu wasa oplaca sie jesc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Ja słyszałam, że to tak naprawdę śmieciowe jedzenie...Lepiej jak już masz smak na pieczywo to kromeczkę razowca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violet12345 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 kwiatek a jak wyglada Twoje menu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Np.: jogurcik light 0%- 88 kal kawa z mlekiem 2%- 25 serek wiejski lekki 200 g i 3 plasterki chudej szynki- 210 serek homogenizowany, naturalny 0%- 70 kal ( ten z Biedronki) kolacja- 2 jajka gotowane- 160 kalorii Albo: serek homo naturalny 0%- 70 kal kawa z mlekiem 2%- 25 3 plasterki chudej szyneczki- 45 kalorii udko z kurczaka pieczone bez tłuszczu- 200 kalorii?? jogurt naturalny 0% 200g- 90 kalorii serek wiejski lekki 200 g- 160 kal Albo :)..: Śniadanie- serek wiejski- 160 kalorii kawa z mlekiem 2%- 25 Obiad- 2 małe kiełbaski ( jedna 50 g) z grilla dla diabetyków- 300 kalorii? na kolację- 2 jajka gotowane i 3 plasterki pomidora- 170 kal Tak jadłam przez ostatnie dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violet12345 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 i jak sie czulas w porzadku?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach