Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kama31

Dieta

Polecane posty

jaki serek wiejski najlepiej smakuje? jadlam kiedys ale nie przypadl mi do gustu, moge cos dodac do niego???

Na słodko to dodaj słodzik i cynamon....a na ostro to proponuję ziołowy pieprz, albo troszkę kiszonego bądź zielonego ogórka i koperku dodać :). Mi one bardzo smakują i jem je same...podobnie jak kefiry i jogurty naturalne 0% :)

Co do samopoczucia, to ja pracuję i to w pracy, w której się nie leży i jest dobrze, zero zawrotów głowy i tak dalej...Jedynie piję strasznie dużo bo mnie suszy non stop :)

Gość violka12345
dziewczyny jesli o mnie chodzi to jest ok jak dotad trzymam sie :D o 18 kolacyjnka. jeszcze sie waham co. albo serek wiejski z ogorkiem albo jakis brokul albo salatka z salaty lodowej pomidor rzodkiewka papryka polane jogurtem greckim nie wiem

zapomnialam hasla ale juz sobie przypomnialam tak wiec powodzenia dziewczyny odezwijcie sie jak tam u was

Witam...U mnie wczoraj ciężki dzień w pracy...Dzisiaj w planach: serek wiejski light 200g- 160 jajecznica nez tłuszczu na 2 plasterkach pomidora i 4 plasterki polędwicy- 140 pierś z kurczaka gotowana- 160? kawa z mlekiem 2% bez cukru- 25 kostka twarogu- 200 kalorii Wiem że to mało, ale mnie to starcza :)

Gość ludzie mądrzejsi
a co nas obchodzi co zresz caly dzien 🖐️

Gdybyś czytała moje wcześniejsze wypowiedzi wiedziałabyś, że piszę co jem, bo komuś może się to przydać, jak nie będzie miał konceptu na dietę bądź posiłek :)

oj zawsze znajdzie sie jakis krytyk nie ma co sie przejmowac. U mnie 2 dzien sie zaczal i jestem pelna energii oby nie opadla. czuje sie swietnie nie mysle o jedzeniu i slodyczach, czekam do srody aby stanac na wage i zobaczyc ile waze. mam nadzieje ze to mnie jeszcze bardziej zmotywuje.

U mnie dzisiaj 56 kilo równe na wadze...Ale słabo mi się w pracy zrobiło wczoraj, więc muszę uważać troszkę :)...Cieszę się, że pada, bo powietrze bardziej znośne i mogę pospacerować bo mam dzisiaj wolne :). Jak się trzymasz diety to na pewno cię waga pozytywnie zaskoczy :)

U mnie z ruchem ciężko, bo pracuję, ale na basenik chodzę i w pracy sporo się napocę...poza tym, ja nie mogę szaleć przy tak małej ilości kalorii bo szybko bym padła, a muszę jeszcze parę kilo zrzucić :). Na słodycze to kompletnie nie mam ochoty...Zresztą ja się teraz zacięłam i wytrwam w diecie do wagi 48 kilo :)

mam zamiar nie jesc kolacji=) wiem ze to głupie ale skuteczne w moim przypadku =) oraz oczywiście ograniczyć to co zbędne, pieczywo białe, potrawy mączne itd=) kiedys rok temu byłam na dukanie