Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babylove84

wyprawka dla malucha.gdzie kupic?

Polecane posty

Gość babylove84

musze zaczac robic wyprawke dla mojego maluszka.w zasadzie wszystko musze kupic i chcialabym nie wydajac majatku.zalezy mi zeby rzeczy byly dobrej jakosci i w dobrej cenie.nie zalezy mi na rzeczach firmowych.maja byc wygodne i dobre gatunkowo no i oczywiscie ladne.wierze ze mi udzielicie pare rad.

Gość aaaaaaqqqwww
w sklepie :o

Gość babylove84
no popatrz.w zyciu bym na to nie wpadla.dziekuje za informacje:)

Gość aaaaaaqqqwww
widać, żeś mało bystra:classic_cool:

Gość body polecam kupować
w c&a, w kompletach po 2 szt, a resztę ubranek w pepco. a akcesoria polecam znaleźć jakąs hurtownię z art dziecięcymi w swojej okolicy i tam kupic butelki, wanienkę, przewijak, łózeczko to na allegro...

Ja tam nie miałam takiego problemu :) Podczas ciąży jak zachodziłam do sklepów z ubraniami kupowałam po 1-2 ciuszki jak coś mi się bardzo spodobało lub było w korzystnej cenie. Pod koniec pojechaliśmy do hurtowni dziecięcej dokupić resztę - brakujące ubranka, kosmetyki, ręczniki, pieluchy itp, kupiłam tam wszystkie jak ja to mówię duperele, karuzelę nad łóżeczko też. Po wózek pojechaliśmy do sklepu z wózkami i wybrałam taki jaki mi się podobał i tyle. W sklepach jest mnóstwo rzeczy dla maluchów. Wystarczy pochodzić.

Ale chodzi ci o ubranka? Czy raczej całą resztę. Bo jeśli o resztę to zdecydowanie Allegro. Jeśli ubranka, to szalej teraz, zaczął się czas promocji w sklepach.

Ale chodzi ci o ubranka? Czy raczej całą resztę. Bo jeśli o resztę to zdecydowanie Allegro. Jeśli ubranka, to szalej teraz, zaczął się czas promocji w sklepach.

Zależy co, ubranka normalnie w sklepach, szczególnie teraz, bo zaczał się okres wyprzedaży. A co do akcesoriów, to hurtownie, są zdecydowanie droższe niż Allegro, więc ja tylko przez internet kupwalam wszystko.

Gość hvwk
a ja pomimo wielu sprzeciwów kupowałam ubranka w ciucholandzie. Jestem zadowolona i nie wydałam na ciuszki od 56 do 68 wiecej niz 50zł

Ja szukam po necie, głównie sklepy internetowe, ceny bardzo różne i jakość zapewne też...ale mówiąc szczerze jeśli już decyduje się na coś droższego, to wole kupić coś na prawdę dobrego, ale od polskiego producenta niż jakieś Nexty, czy inne...poza tym w jednym sklepie są takie super kocyki, rożki, duży wybór, nigdzie indziej nie widziałam ich, na tym nie oszczędzam, bo z kocyka szybko się nie wyrasta. Ale łóżeczko i wózek to będziemy chcieli jednak normalnie w sklepie zobaczyć, jak wygląda...

Gość babylove84
dzieki dziewczyny.z allegro mam zle doswiadczenia.takze kupowanie tam ograniczam do min.jestem w 25 tyg.ale dalej nie mam pewnosci czy to chlopiec czy dziewczynka.wiec zaczne od takich neutralnych rzeczy jak akcesoria,myslalam o paru pieluchach tetrowych,flanelowych ,reczniczkach itp.rzeczach typu wanienka. wogole to mam metlik w glowie.potrzebujemy wszystkiego i sama nie wiem od czego zaczynac