Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kijanka ;p

Lampka nocna dla dziecka

Polecane posty

Gość Martyna34
Też jestem trochę w temacie, bo córcia nie zaśnie bez światła. Co sądzicie o tym? http://chmuraartystyczna.pl/sklep/lampka-nocna-dla-dziecka/ Zużywa mało prądu i się nie grzeje więc spokojnie może być włączona cały dzień. W dzień robi za obrazek. Mam dylemat, bo trochę droga, ale z drugiej strony typowe "ikejowskie" jakoś do mnie nie mówią.

widzę, ze nie tylko ja mam problem z dzieckiem bojącym się ciemności. straszne to jest, że nie działaja żadne argumenty. ta lampka od Nilsena rzeczywiście fajna. Magic Colors chyba spodoba się mojej dziewczynce? Mam taką nadzieję przynajmniej

Gość kinkaa
no wlasnie sama kupiłam dziecku MAgic Colors i jestem zachwycona - super sprawa, młoda się nie boi, delikatna poświata a w jak się chce uczyć przy biurku to może sobie ładnie ją zaświecić:)

Gość Malutka59
Martyna34, trochę ta lampka... staroświecka ;) Tzn. za moich czasów takie obrazki były ok, ale teraz dzieci żyją wszystkimi tymi kreskówkami, księżniczkami... Mi też nie do końca pasowało życzenie córki, żebym jej kupiła do pokoju lampę-karocę, ale cóż, to jej pokój. A koniec końców ten żyrandol okazał się nawet ładniejszy w rzeczywistości: http://www.e-agd.eu/pl/p/Cinderella-Zwis-2-Spotlight-3015213/5935

Gość NickyMinaj
moim zdaniem z nilsena sa najlpesze , właśnie te magic colors , raz ,ze stwarzają bardzo przytulna atmosfere dla dziecka a dwa maja bardzo wiele przydatnych funkcji , chociażby takie jak eye protection , funkcja chroniąca oczy ;)

Gość gość
dużo już widzialam o magic star i bardzo jestem przekonana do tej lampki. fajnie że ma tyle dodatkowych funkcji ale najbardziej przemawia do mnie, że jest bezpieczna dla oczu, wiadomo, niby tylko lampka ale zawsze to przynajmniej jedna rzec z mniej, która będzie dziecku szkodziła na wzrok, już wystarczy że telewizor i komputer stają się być na porządku dziennyn

Gość Elfika84
mi w magic colors z nilsena ,podobają się te kolory co się tak fajnie zmieniają , u mnie np dzieci bały sie ciemnosci , dalej boją , i muszę spać przy lampce ,a taka ledowa moim zdaniem jest idelanym rozwiązaniem

Gość raiszka
Biurko dziecka musi być dobrze oświetlone, znalazłam fajną lampkę led ActiveJet , bardzo dobrze oświetla biurko i ma bardzo fajny nowoczesny design, dzieciom się podoba bo zmieniają się kolory podstawy

Gość gość_Madzia
Dla maluszków fajne lampki są na lamalu.pl - ja właśnie siostrzenicy planuję kupić takie cudo z Miffy, bo ją uwielbia - http://www.lamalu.pl/miffy-lampa-xl - ta jest akurat bardzo duża, ale można znaleźć mniejsze modele, także takie lampki na biurko. Cenowo nie ma drogo, więc naprawdę warto.

Gość gość
Jako lampka nocna mogą sprawdzić się oprawy LED stojące. Jedyne na co musisz zwrócić uwagę do design i temperatura barwowa. Ja moje oprawy LED mam od polskiego producenta: http://klusdesign.pl/produkty/oprawy-led. Nie ufam tym wszystkim sklepom, które oferują wszystko z jednej fabryki.

Gość marylissowa
Wygląd lampki dla dzieci to czynnik, na który zwracają uwagę rodzice i dzieci gdy już trochę podrosną i zacznie mieć dla nich znaczenie, jakie przedmioty je otaczają. Nasz córka zażyczyła tęczową lampkę z activejet co zmienia kolor podstawy i kupiliśmy jej bo i nam się spodobała bardzo

Gość Zosia777
A może lampki Nilsen? Mam już dwie lampki tej firmy, mają bardzo szeroki asortyment dla dzieci, młodzieży i dorosłych, jedna z nich ostatnio była w Pani Gadżet, właśnie taka idealna do karmienia na baterie i delikatnym kolorowym światłem lub całkiem mocnym, Raczkujące dziecko samo sobie to włączy. Super bezpieczna i naprawdę urocza. Kupiłam tutaj: http://www.lumenpro.pl/dzieciece/84625-magic-kids-dn008-lampka-nocna-dziecieca-5902539145816.html?search_query=magic+kids&results=1

Gość Halinka12345
Moja mała miała problemy ze spaniem. Jak większość dzieci bała się ciemności. Budziła wszystkich w środku nocy płaczem i nie mogłam często się wyspać. Wpadłam na pomysł, że kupię lampkę w jej ulubionym kolorze i będzie zasypiać przy lekko zapalonym świetle. Problem udało się rozwiązać znakomicie ;) Polecam, mają świetne lampki w dziecięcych kolorach :) https://babydoro.pl/pl/p/Lampka-Olympea-w-rozowe-paseczki/1619

Gość malwina F
To samo było i u nas. Też synek nam sie praktycznie każdej nocy budził. Teraz postawiliśmy na taką nocną lampkę i nawet jak się obudzi to przynajmniej już nie płacze. My kupiliśmy tradycyjnie jak większość rzeczy dla syna w Jagodowym Kocie, oni tam mają tak ciekawe i nietuzinkowe rzeczy, że te sieciowe sklepy nich sie schowają, a w dodatku ceny mają bardzo rozsądne. Polecam.

Gość gość
Koniecznie główne dobre światło plus jakaś lampka nocna. A jak dziecko się juz uczy to taka na biurko tez do nauki taką z kolorową podstawą w kształcie kuli z activejet. Podstawa zmienia kolory, jest bardzo tęczowa i ma wiele ciekawych możliwości.

Gość Kusigrzegorz1231
Jak kupiłam żyrandol na babydoro.pl i to był dobry wybór. Dobrze oświetla pokój mojej małej, daje światło nie za mocne i nie za lekkie, jest idealne. Wygląda bardzo ładnie, jest w dziecięcym kolorze. Polecam.

Gość Napadowebuleglowymam1231
Lampy dla dzieci kupiliśmy w dziecięcym jasnym różowym kolorze dla naszej małej Amelki. To było jej specjalne życzenie, więc nie mieliśmy wyjścia. Znaleźliśmy takie na www.babydoro.pl, mają w kilku dziecięcych kolorach. Jeśli też będziecie mieli specjalne życzenia od swojej pociechy polecam zajrzeć na ich stronkę.

Gość lotka 309
Takie lampki nocne bardzo się przydają zwłaszcza jak dziecko boi się ciemności jak nasza córka. My wybraliśmy http://www.jagodowykot.pl/shop/lampki-na-stolik/lampa-na-stolik-chmurki-na-rozowym/ ona uwielbia chmury i jak każda dziewczynka różowy kolor. W dodatku będzie fajnie wyglądać na komodzie. W razie jak sie jej znudzi róż to wystarczy tylko wymienic abażur.

Gość gość
Moim zdaniem lampka nocna powinna być uniwersalna, żeby pasowała do pokoju dziewczynki i chłopca. Może mieć jakieś bajery jak. np. ta https://mlamp.pl/lampki-stolowe-biurkowe/29077-stojaca-lampka-biurkowa-cosmos-304056-polux-stolowa-lampa-nocna-led-7w-na-dotyk-z-podstawa-zmieniajaca-kolor-biala.html . Wydaję mi się, że to dobry wybór zamiast zmyślen lampki w motywy bohaterów, która się znudzi po jakimś czasie.

Gość gość
Polecam wam zakup lampy solnej. Lampy solne pozytywnie wpływają na człowieka i na powietrze w pomieszczeniu, w którym się znajdują. Dobre lampy oferuje firma www.latkowski.pl, która jest ich producentem. Polecam wam przyjrzeć się ich ofercie.

Gość gość
A może kinkiet? Dla dziecka to zdecydowanie lepsze rozwiązanie, nie ma ryzyka, że lampka zostanie strącona ze stolika. Może z tego coś wybierzesz np.: https://lampywdomu.pl/

Gość gość
To chyba kiepski pomysł, my kupiliśmy lampę active jet z kolorową, tęczową podstawa. Piękna jest i bardzo energooszczędna.

Gość gość
Mój maluch ma u siebie w pokoiku lampkę tęczową activejet i bardzo mu się podoba to z tego co zauważyłem- polecam :

Gość gość
Tak naprawdę jeżeli o lampy chodzi, ich wybór na naszym rynku jest naprawdę duży. Przy czym sama zdecydowanie najbardziej cenię sobie takie rozwiązania, jak nowoczesne lampy activejeta

Gość gość
Ja mam lampkę tęczową active jet, jest piękna i ładnie świeci . Kolorowa podstawa przyciąga wzrok a neutralna barwa światła nie męczy dziecka oczu