Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Retra

Co jest nie tak?

Polecane posty

Gość Retra

Czesc Dziewczyny, zaczne od tego, że już 11 dni spóżnia mi sie okres, boli mnie podbrzusze i kreci mi sie w głowie. Po 3 dniach spoznienia zrobilam Pre test i wyszesł bezbłednie negatywny. Przez ostatnie 10 dni brałam tez antybiotyki na zapalenie układu moczowego i moze troche sie stresowałam, czy te wszystkie rzeczy moga miec wpływ na tak ogromne opoznienie??? W piątek mam wizyte u gina, ale do tego czasu sie zamartwie...moze ktoras z was miała podobne objawy?

Gość black red orange..
zrob beta hcg, nawet dzis i bedziesz wiedziec czy to ciaza czy nie-na 100 procent pewnosci

ja ostatni okres mialam 57 dni temu bylam u lekarza myslalam Ze to ciaza ale lekarz powiedzial ze nie dostalam jedne tabletki na wywolanie teraz drugie robilam nawet w 40 dniu cyklu beta hcg tez negatywna a teraz w 56 dniu okazuje sie ze jestem w ciazy

Gość Retra
W takim razie gratuluje :) Ja juz przeczytałam miliony postów na forum, wydaje mi sie ze mam juz wszystkie mozliwe objawy.. nie panikuje, ale nigdy mi sie to nie zdarzyło i moze to zabawne ale wczoraj chciałam wsiadac w auto o 22 i jechac po sledzie :)))) Sama juz nie wierze we własne przeczucia :)