Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzalona_tylko_troszke

podklady poporodowe?

Polecane posty

gdzie mozna kupic? kupie je w Rossmanie np, czy tylko w aptece?

Jak mi brakło to dokupili mi na poczekaniu w aptece w szpitalu. 2 czy 3 paczki to max ile potrzebujesz. Potem wygodniejsze są duże podpaski bo wkłady nie mają przylepca.

to moze od razu wlasnie kupie te bella maxi?

Ja polecam bella maxi. Podkłady były dla mnie niewygodne. Miałam cc (nie kwawiłam specjalnie mocno) i wydawało mi się że odstają są widoczne z pod koszuli

Gość Niuniulkai
Na początku kup podkłady poporodowe ale nie dużo (PS. w szpitalu w którym ja rodziłam tych podkładów , pieluszek dla dzieci było ile chcesz za darmo) a jak wrócisz szpitala to dziewcyny mają racje podpaski maxi starczą

to ilep aczek takich typowych podkladow polecacie kupic?

Gość Niuniulkai
z 10 podkładów max (mówie po sobie ,chociaż każda kobieta inaczej to wszystko przechodzi) a co do podpasek to coś w tym stylu jak pokazałaś ps: podkłady są w aptekach i na allegro a czy w rossmanie to nie wiem. a i zaopatrz się w co najmiej 3-6 sztuki majtek poporodowych. z łatwością w nich ,,zamontujesz te podkady ;)

Gość zonaKraka
U mnie w szpitalu były, ale wolałam swoje, bo szpitalne były bez tego paska kleju i przesuwały się, rolowały... ALe podkładów używałam tylko w szpitalu, 3 dni, w domu już dużych podpasek

Gość zonaKraka
U mnie w szpitalu były, ale wolałam swoje, bo szpitalne były bez tego paska kleju i przesuwały się, rolowały... ALe podkładów używałam tylko w szpitalu, 3 dni, w domu już dużych podpasek