Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sie nie znam

Bo wy tu wszyscy tacy mądrzy jesteście

Polecane posty

Gość juz sie nie znam

Wy kafeterianki i kafeteriusze jak czasami czytam wasze podszywy to zanosze sie ze smiechu.Jak ktoś daje "fote do oceny" to zawsze brzydki, każdą wadę wytkniecie, każdy z was po studiach, ze świetna praca, dobrze zarabia, spełnia swe pasje, wasze dzieci grzeczne z równymi przedziałkami lub tez dzieci nie macie bo to wasz wybór. No :) to skoro tacy mądrzy jesteście to proszę mi tu zaraz powiedziec co na okno mam kupić w sensie jakąś firankę, panel bo się juz nie znam. Ostatnio usłyszałam, że firanki to modne były za komuny. U mnie w każdym oknie dumnie wisi firana:) Okno ma 15 na 180dł> Bardzo proszę o pomoc

Gość juz sie nie znam
150 szerokości

firanki dodaja uroku, puste okno to wedlug mnie wiocha ;) tzn moze nie wiocha ale mi sie np nie podoba a jakie firanki to nie wiem, ja lubuje sie w kolorach, na necie jest mnostwo wzorow

Gość juz sie nie znam
I musi ładnie pasować do zielonej porcelanowej zastawy stołowej

Gość juz sie nie znam
Kurdegojegoraz jeszcze raz zmierzyłam i okno ma 120cm szerokości, teraz to juz napewno:)

Gość juz sie nie znam
z ta zastawa to nie ja :P a firanka do kuchni , medle ciemny brąz i tapeta tez taka raczej brązowa

Gość manio ciekawski=)
Ja nie spełniam się, nie mam dzieci, nie mam studiów, nie mam żony, nie mam pracy, nie mam pieniędzy, więc nie do mnie takie pytania :classic_cool: