Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczniesenna

jestem ciagle zmeczona

Polecane posty

Gość wieczniesenna

spie ok 8 godzin nie mamm zadnych ciezkich obowiazkow a mimo to jestem ciagle zmeczona i senna a nawet zamulam . czy to ze bardzo malo pije plunow moze miec cos z tym wspolnego. zdarzalo sie tak ze przez caly dzien nie wypilam nawet herbaty

Gość hjm
a dużo się ruszasz? Bo jak ludzie nie mają prawie wcale ruchu to chodzą senni i przytłoczeni. Spróbuj od pół godzinych spacerów a potem więcej - zobaczysz czy pomoże. z tym piciem tez trochę za mało

Gość wieczniesenna
jezdze do do sklepu rowerem ok km i przy sprzataniu tez mam ruch . do znajomych jezdze rowerem 4km widzimy sie raz w tygodniu . oni tez do mnie przyjezdzaja rowerem wtedy wyjezdzam kawalek

Gość dr marchewka
Najprawdopodbniej problem tkwi w złej diecie.

Gość Namaste
musisz wyeliminować takie choroby jak anemia, cukrzyca i niedoczynność tarczycy. Jak jesteś zdrowa to zwróć większą uwagę na dietę - ogranicz złe węglowodany (cukier, słodycze, chleb, makaron i inne wyroby mączne) i zwiększ ilość białka. Przejrzyj te sposoby na więcej energii http://www.tipy.pl/artykul_1730,jak-miec-wiecej-energii.html. Jeśli chodzi o mnie to ja zawsze byłam zmęczona i senna do czasu rozpoczęcia diety dukana kiedy życie we mnie wstąpiło a energia zaczęła mnie rozpierać więc pewnie moja senność właśnie wynikała ze złej diety. teraz już nie jestem na dukanie ale nie jem wyżej wymienionych produktów i zażywam jakiś suplement z jagód acai (na mnie działa ale chyba nie na każdego).

Ja także byłam cały czas zmęczona wręcz nie mogłam funkcjonować. Od niedawna biorę Proąrgi 9 plus i pozbywam sie problemu małymi krokami

Gość 4324
Mam tak samo. U mnie to sesja i pogoda. U ciebie pewnie pogoda+nic nie robienie (jeśli nie masz już zajęć w szkole).

Gość Magnolia czarnabiała:)
Też tak sie czułam byłam na badaniach TSH i innych okazało się , że to tarczyca Zbadaj się może tutaj tkwi problem Pozdrawiam:)

Gość wieczniesenna
a mialas jeszcze jakies inne objawy bylam u lekarza z miesiac temu i stwerdzil ze mam gruba szyje moze to chora tarczyca ale nie dal skierowania na badania. mialaw wtedy inne objawy mdlalam w zatloczonych miejscach wiec kazal mi mierzyc cisnienie gdy mi slabo. dodam ze bardzo rzadko jem mieso.

Gość gość
Od długiego czasu zmagałem się z depresją, zachorowałem w bardzo młodym wieku byłem już w takim stanie że nie dawałem rady nie wiedziałem co robić wszystko mi się waliło wszystko było nie tak jak być powinno miałem dość tego wszytkiego byłem samotny cały czas całe życie żadna dziewczyna nie chciała mnie znać nawet już chciałem popełnić samobójstwo. Będąc na całkowitym dnie zwróciłem się o pomoc do polecanego tu rytualisty ( jego strona http://moc-energii.pl) zamawiając rytuał oczyszczenia aury. Okazało się to strzałem w dziesiątkę. Wróciłem do normalności i w końcu potrafię się cieszyć z małych rzeczy. Nawet kiedy nachodzą mnie negatywne myśli to radzę sobie z nimi. Polecam taki rytuał wszystkim mającym problemy życiowe.