Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_z_młodym

moja mama wstydzi się wieku mojego narzeczonego.

Polecane posty

Gość młoda_z_młodym

pobieramy się w tym roku, mamy skończone 23 lata. Moja mama wstydzi się wieku mojego narzeczonego... mówi wszystkim, że jest rok starszy. strasznie to głupie z jej strony... czasami 40-latkowie sa mniej dojrzalsi niż ci 23 letni. raz nawet było tak, że babcia się mnie pytała o jego wiek, moja mama mnie uprzedziła i mówi "rok starszy" a ja, że absolutnie i mówię, że mój K. ma tyle lat co ja. Potem tłumaczyła, że sobie zawsze byli...a ja dobrze wiem, że się wstydzi... bo co ludzie powiedzą?! WIEM STRASZNIE GŁUPI PROBLEM ALE DOTYKA SPRAWY OCENIANIA INNYCH PO POZORACH. CZY TEN ROK NAPRAWDĘ COŚ ZMIENI? JESTEŚMY MŁODZI, TO FAKT, ALE JEŚLI POPEŁNIMY BŁĄD TO BĘDZIE TYLKO I WYŁĄCZNIE NASZ BŁĄD!!!!!! Musiałam się wygadać!

Gość lolacondom
myślałam, że narzeczony ma 50-tkę.. nie kumam- to chyba jakieś regionalne zwyczaje..

tez myslalam ze powiesz ze ty masz 20 lat a twoj narzeczony powiedzmy 40. wtedy rzeczywiscie twoja matka miala by powody do wstydu. ale rownolatkowie? smieszna ta twoja matka ze na sile mu daje o 1 rok wiecej i mysli ze to taka roznica :P

Gość Rose petals
smieszna Twoja matka . Powinna dac przynajniej z 5 lat jak juz chce tak zabłysnąć. Bo mezczyzni są opoznieni o rok wiec jak jest rok starszy to w sumie w tym samym wieku co Ty,

Gość młoda_z_młodym
wkurza mnie to straszliwie. wrrr chłopaki moich kuzynek są od nich starsi a i tak sie im nie spieszy do małżeństwa, i pewnie ciotki ględzą matce że my jestesmy za młodzi.

Gość widać, że
Twoja matka jest ze wsi, tylko tam nadal panuje średniowieczne przekonanie "co powiedzą inni" GŁupia kobieta, zamiast być dumna z zięcia robi problem tam gdzie go nie ma. Współczuję Twojemu narzeczonemu takiej teściowej...

Gość makatka03
zanim przeczytałam cały post rzuciła mi się w oczy ta cyfra 40 i pomyślałam, że jest między wami duża różnica wieku i z tym mama ma problem. Po przeczytaniu całości uważam, że problem nie istnieje, a nad poglądami mamy nie wiem czy śmiać się czy płakać :/