Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

delegacja męża a zaufanie

Polecane posty

Gość wrednamalpa26

mąż pierwszy raz wyjechał na dwa tygodnie, nie mam powodów by myśleć że mógłby mnie zdradzić ale jednak coś siedzi mi w tej głupiej głowie i męczy mnie, każdy tak ma?

Gość BARDZO WAŻNA INFORMACJA
jak pojechal sam to pojdzie do burdelu, a jak z kolegą to będzie bara bara z kolegą

Gość ale kto jest????
Powiem Ci jak jest: na takich delegacjach wszyscy albo gżdżą się legalnie po pokojach albo urządzają sobie wypady do burdeli. Jaki jest Twój mąż sama wiesz najlepiej, ale pamiętaj, że presja jest ogromna :classic_cool: To tak pół żartem, pół serio. Bądź czujna.

Gość nie pocieszyli cie , ja tez
slyszalam,ze rozne rzeczy sie dzieje na takich wyjazdach . Wszystko zalezy czy jest uczciwy czy nie, jaki ma charakter , temperament. Zaufanie podstawa zwiazku , bo co mozesz jeszcze zrobic. Jak gdzies byl lub cos zrobil , na pewno rozpoznasz t o po nim.

Gość nlkjvrhcxcvj
Delegacja to delegacja. też bym miała stresa. 2 tyg bez żony ojjojojjjjj... Jakiś lodzik na poboczu z tirówką, czy szybki numerek w pokoju hotelowym ... Faceci to świnie

Gość wrednamalpa26
na burdel go nie stać :P ale już pisałam wiem że nic głupiego nie zrobi i ufam mu tylko nie wiem czemu dręczę się tymi głupotami, jeszcze 13 dni i wszystko będzie ok

zastanów sie, jak teraz, przed wyjazdem wyglądał wasz związek ? :) było dobrze, czy czeste kłótnie ? To zwiększa ryzyko. No i oczywiście jak twój facet to debil i mysli kutasem to instnieje duze prawdopodobienstwo ze poleci.....

Gość seximajster
pójdzie w długa tak jak i ty kiedyś

Gość wrednamalpa26
nie ie kłócimy się często i myślę że jesteśmy udaną parą

Gość wrednamalpa26
z tego co tu piszecie to wszyscy faceci na wyjeździe zdradzają, a ja myślę że tak wcale nie jest

Gość seximajster
wszyscy nie ,ale jakies 99%

Gość wrednamalpa26
nie czytam was bo jeszcze bardziej się nakręcam

no to fajnie :) aha i mała rada: nie dręcz go ciągłymi sms, czy rozmowami o tym zeby nie zdradzał, bo to irytuje i jednak działa na podświadomość, ze nawet jak NIE ZDRADZI TO I TAK BEDZIESZ PODEJRZLIWA wiec bez różnicy, jeśli to zrobi... Nie myśl o tym bo i tak nie masz jak sprawdzić czy robi coś złego :P zachowaj rozsądek :)

zazdroszczą Ci ze masz zdrowy związek, bo same wiązały sie w takich bez przyszłości, albo same były zdradzane przez jakiś ElCiawaro z BMW i łancuchami na klacie z włosami i pierścieniem na środkowym palcu z czachą :D Wyluzuj. Jak nie ma jakiś spięć miedzy wami to nie zdradzi :) I jak przyjedzie, to jak sie już wypakuje, zrób test: Złap go za obie dłonie, spójrz głeboko w oczy i zapytaj czy na pewno nie zrobił jakiś głupot :)

Gość czemu czemu czemu
Mój za granicą i jakoś nie zdradza narazie, hmm może dlatego że na zadupiu mieszka z dala od burdeli.. he he jak zdradzi to go z domu wypierdole i zabiorę dzieci i tego się boi. Nie każdy zdradza. I gadanie że każdy jest bez sensu. Z nam osobiście około 10 facetów którzy nie zdradzxają a byłam z nimi za granicą ..tam są inne realia jednak pokusa duża. Facet honorowy, troskliwy i skupiony na rodzinie nie zdradzi bo mu duma nie pozwoli.

Gość mikrusik7
Chce wam polecic strone http://shinybox.pl/?ref=7bb41a9 mozecie za zaproszenie kilku znajomych oraz zarejestrowanie sie otrzymac super pudelko z kosmetykami. ja juz dostalam i polecam wszystkim. naprawde warto. wszystko kompletnie za darmo.

Gość jkdgolfdgdfg
jasne, zaraz każdy musi zdradzić bywałam n delegacjach i nikt z firmy jakoś nie zdradzał, nie chodził po burdelach filmów się naoglądali i teraz straszą Cię wyluzuj

Gość sidor
nie każdy zdradza :-D ja byłem za granica w pracy i to wielokrotnie ,widziałem ten burdel na własne oczy ,jak facet lezy w łóżku z baba ,która rozmawia z męzem przez telefon ,ze właśnie wróciła z parcy i jest zmeczona :-D tak samo jak zona dzwoniła do kumpla a my własnie do burdelu wchodziliśmy ,burdelu który pekał w szwach ja polacy mieli wypłatę

Gość gość
a ja wam coś powiem, najpierw trzeba mieć kase na ten burdel... potem siły... a na końcu nie udane małżeństwo... a jak ktoś ma w łużku w domu co chce i kiedy chce to ma w du... inne kobiety i takie miejsca... coś wiem mój woli samochody niż obce baby... wiem bo podsunęłam mu taką i nic... a jezdzi na delegacje od 2 lat...