Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dbacie o swoje twarze

Dziewczyny jak dbacie o swoją cerę i czy macie z nią jakieś problemy????????????

Polecane posty

Dziewczyny powiedzcie mi jak to się dzieje, zę wy macie takie śliczne buźki?:( Mijam tyle kobiet na ulicy i wszystkie macie taką głada cerę, zero pryszczy, wągrów, nawet porów:O a ja nawet jak używam najlepszych kremów, peeleingów i cudów na kiju to wągry ciągle mam, jak je zakryje nawet podkładem to i tak widać pory:O ogólnie jakies plamki drobne, przebarwienia, no koszmar:O a nieraz widzę kobiety, które ani jednego pora nie mają, tylko idealnie głądkie twarze, jak to jest?:(

Gość taka mała mi
ja mam kukkake na twarzy codziennie, nawilża i odżywia skórę twarzy

Gość a przyjrzałaś im się??
w większości pewnie miały jakiś bardzo dobry podkład albo puder na twarzy, a Ty już panikujesz. Są oczywiście dziewczyny z idealną cerą, ale nie jest ich aż tak dużo, żeby każda napotkana na ulicy przypominała Ci o kompleksach.

Gość Madzia____2
ja miałam problemy z cerą i też używałam różnych cudownych specyfików, drogich kremów, maseczek, peelingów, kremów przepisanych przez dermatologa.. . Mimo to miałam ciągle wągry, ropne wypryski. Pewnego dnia miałam już dość i odstawiła to wszystko, zaczęłam myć twarz mydełkiem dla niemowląt i kremować kremem bambino, żadnych masek, peelingów i innych. I o dziwo cera zaczęła mi się poprawiać, naprawdę. Po kilku tygodniach już nie miałam żadnych problemów. Teraz mam idealną cerę i nadal (minęło kilka lat) używam MINIMUM kosmetyków. Wbrew pozorom nadmiar kosmetyków może skórze bardziej zaszkodzić niż pomóc. Daj skórze odpocząć, "pooddychać".

Gość nie wiem wlasnie bo ja tez mam
b rzydki opryszczaly ryj

Gość wrewfrfewfrefefefrewfr
chodze czesto do kosmetyczki ,więc dzieki temu mam piekną cerę ,lekarz tez troche pomaga ,hahahahahahaha

ja wiem, ze niektóre mają podkłądy, ale podkłąd raczej porów czy wielkich pryszczy nie ukryje, a widuje wiele dziewczyn z piękną cerą:(

Gość kadarkaaaaa
Ja myję twarz mydełkiem naturalnym z nanosrebrem i uzywam do pielęgnacji olejku arganowego. Z kremóm mam Garniera BB.

Gość jfheskfge.gf
dokladnie:)ja mam co prawda problemy z cera,ale zauwazylam znaczna poprawe jak przestalam uzywac tych wszystkich kosmetykow.jedynie co uzywam zelu do mycia twarzy i ewentualnie rano krem+makijaz.wieczorem to wszystko zmywam i spie bez zadnego kremu.czuje,ze skora mi teraz oddycha:)

Ja mam cerę naczynkową z tendencją do pryszczy przed okresem :) (naczynka zamknięte laserowo- ale wiadomo nie na zawsze) Nie używam żadnych kremów na naczynka. Lepiej mi bez nich. Łykam witaminę C. Z maseczek- zielona glinka. Peeling enzymatyczny. Krem z wysokim filtrem na dzień, a na noc krem Hascoderm.

Gość kadarkaaaaa
to mydło z nanosrebrem swietnie dziala na cerę tradzikową... i jest tanie bo ok 5 zl.