Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolowa

CZY OSZUKAŁ WAS TEST CIĄŻOWY?

Polecane posty

powinnam miec w weekend miesiaczke 16-17czerwca, i do dzis nic, robilam test 17 - negatywny, robilam test wczoraj rano - negatywny, ale @ nadal nie widac... nie zabezpieczalismy sie w ogole, cykle mam tylko w miare regularne poniewaz przerwalam 3 cykle temu dopiero branie tabletek antykoncepcyjnych... nie chce sie ludzic ze moge byc w ciazy dzis jest mniej wiecej 32 dzien cyklu, testy wyszly negatywne, raczej ciaza jest niemozliwa.... prawda?

Gość gewrtopq
nie oszukał mnie nigdy test...raczej u ciebie małe szanse na ciążę...

Gość marzena200687
mnie oszukal tylko raz, ale to byla moja wina bo za dlugo czekalam z odczytaniem wyniku i wyszedl pozytywny a nie bylam w ciazy .. Jesli jestes w ciazy to 2 kreski powinny sie odrazu pojawic :D czekalam na nie z utesknieniem i zobaczylam :)

Gość urodziłam troje dzieci
i nigdy test nie pokazał ciąży, gdy jej nie było

Gość marzena200687
jak bedziesz myslec o tym .. to miesiaczka ci sie spozni ze wzgledu na stres...

no wlasnie martwie sie troszke, bylam jeszcze 11 na badaniu i gin widziala cialko zolte i plyn, powiedziala mi ze jajeczkowalam niedawno... skoro jajeczkowalam to powinno byc wszystko ok, zadnych powodow do przesuniecia cyklu nie bylo, no nic, musze czekac widocznie, ile powinnam odczekac zeby zglosic sie na wizyte do gina gdybym @ nie dostala wedlug Was?

ale nie piszcie mi zaraz ze sie katuje mysla o ciazy, bo tak nie jest bez wzegldu na to czy sie staramy czy nie, to i tak bym sie martwila takim poslizgem, po tabsach mialam regularne 29 dni

Gość a kiedy w/g gina był owulacja
?

powiedzial mi ze musialam niedawno miec owulke bo widzial dobrze cialko zolte i plyn, a bylam 11 troche dziwne bo biorac pod uwage ze mialam cykle dotad 29 dni to ksiazkowo owulke powinnam miec koniec maja/poczatek czerwca... to jednak 11 dni roznicy

Gość 11 czerwca była owulacja
?

dokladnie nie wiem, 11 czerwca bylam na wizycie i gin mowila ze niedawno musialam miec owulke bo bylo cialko widocznie na usg i plyn

ja nie mierze temp. nie ogladam sluzu itp. wiec dokladnie nie jestem w stanie okreslic kiedy byla owulka co do dnia i godziny, wiem tyle co gin dzieki usg mi powiedzial

Gość niedawno wię zapewne
1-2 dni wcześniej zatem nie ma co się dziwić, że jeszcze nie czas na @ przecież druga faza cyklu jest stała i jeśli jest prawidłowa trwa 12-16 dni czyli jeśli owulację miałaś np. 9 czerwca to spokojnie możesz czekać na @ do 25 czerwca i pamiętaj, że w cyklu kobiecym nie ma czegoś takiego jak "zawsze" albo "nigdy", bo organizm kobiecy to nie szwajcarski zegarek;)

nie spodziewalam sie tym bardziej ze to pierwszy cykl bez zabezpieczen i taki poslizg w cyklu, wczesniej sie zabezpieczalismy i poslizg mogl byc ale nie odczuwalny, z 1 dzien moze... wiec troche zdezorientowana bylam ale skoro nie ma szans na ciaze to coz, pozostaje czekac na @ choc jesli tak jak piszesz dostane nawet w poniedzialek, to cykl z 29 dni wydluzy mi sie do 37 dni... duzo

Gość niedawno wię zapewne
ale ja nie powiedziałam, że nie ma szans na ciążę;) wciąż jeszcze są, jak najbardziej po prostu wcześniej (gdy robiłaś testy) zarodek mógł się jeszcze nie zagnieździć i dlatego test nie mógł pokazać ciąży jeśli jesteś niecierpliwa, to zrób test z krwi B- hcg i powinien już pokazać ciążę jeśli faktycznie w nią zaszłaś;) powodzenia:)

Gość lolacondom
dżizass- "owulka".. nigdy mnie nie oszukał. nie jestes w ciąży- nie ma sensu robić 20stu testów

nie, nie bede wariowala z testami, jak w poneidzialek @ nie przyjdzie to wtedy moze zrobie, na razie spokoj, spokoj i spokoj, przynajmniej mnie uspokoilas ze to nic zlego ze jeszcze nie mam, bo tym sie martwilam :) dzieki :)

Gość gość
hej dziewczyny Ja mam znowu problem taki że test mi wyszedł chyba pozytywny bo jest na blada kreska testowa. Powturzyłam test 2 dni po i była taka sama ale test był tej samej firmy. Zamówiłam już test 10 mlu/ml bo w aptekach tylko 25 mlu/ml Dodam że test robiłam z jednej firmy Vitam test, pierwszy 10 dni po owulacji (a wiem bo miałam monitorowanie i pęcherzyk pękł i ciałko żółte też było)

Gość gość
tak. pokazał dwue kreski, a ciazy nie bylo. ta druga byla slabsza od tej pierwszej.

Gość gość
no i doszły mi te testy z 10mlu/ml i jest :-) po 3 dniach druga różowa krecha :-) akurat w dniu spodziewanej miesiączki...dziś jestem w trakcie 9 tygodnia... pozdrawiam dodam że 3 lata starałam się o te ciążę

Gość gość
Mnie nigdy nie oszukal ale zawsze bralam pod uwage instrukcje. Jak nie bylam to nie bylam a jak bylam to bylam;)