Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

jestem nieszczęsliwa bo odkochałam sie w byłym i co teraz?

Polecane posty

Gość manio ciekawski=)
Wprowadź w swoją pochwę coś chłodnego. Powinno pomóc

Gość jeszcze się
zakochasz. Spoko.

ale ja już nie chcę sie zakochiwać... no bo większość lasek szuka bogatego itp. a ja szukam pięknego ;)może być biedny ale ma być przystojny i dobry :) takich facetów nie ma :(

Gość jeszcze się
powieś sobie plakat i wzdychaj

Gość manio ciekawski=)
Oczywiście, że nie ma, a jeśli są, to nie dla Ciebie. Musisz się z tym pogodzić, dlatego radzę Ci, chłodzić namiętności i uczucia, poprzez schładzanie pochwy :classic_cool:

Gość manio ciekawski=)
Ale, ale, przecież nasz forumowy politolog, którego pseudo, ani nazwiska, nie muszę przecież wymieniać, jest wolny ;)

nie czuję namiętności! a plakat pięknego już mam :) a w dodatku muszę to powiedzieć...trafiłam na ogłoszenie laski która ma 22 lata i 4 lata doświadczenia w tym 1 rok na stanowisku manager :O chyba faktycznie powinnam sie powiesić :(

Gość manio ciekawski=)
Boże, jak się wzruszyłem, Twoją niedolą :classic_cool:

no ale jak studiujesz medycynę albo jakiś taki życiowy kierunek to w sumie nie potrzebujesz doświadczenia :) zresztą ja nie wiem...ale za 7 zł na mini etat to czy warto wychodzic z domu? 448 zł na miesiac... ? a przy tym stracę wiele ulg....

p.s o co moze chodzic facetom, którzy wykonują nudne zwyczajne zajęcia a walą jakieś kity że mają tajemnice i nie powiedzą czym sie zajmują? :O

Gość manio ciekawski=)
O co może chodzić? Wiadomo :D Tajemnica przyciąga, takie naiwne dziewczęta, ale i całkiem rozumne i doświadczone kobiety. Niestety, nie każdy jest agentem wywiadu :D a kto to wlc?

Gość manio ciekawski=)
lepiej zabrzmiałoby TĘ złośliwość bardziej bym się wzruszył :classic_cool:

ale wkurza mnie to! ja też zacznę facetom walić ściemy, np. zamiast idę srać powiem "sory muszę teraz załatwić coś bardzo ważnego" :O :O :O itp. itd!!!!!!!!! chooy facetom w doope;(

Gość zdegustowany Augusto
mówisz ludziom teksty typu "idę srać"? chyba jestes nienormalna :O

Gość malwina_86
mnie sie to nagminnie zdazyło na portalach randkowych

no nie mówię,to był przykład :D będę ze wszystkiego robić tajemnice... to takie typowe dla banalnych ludzi, którzy mają kompleksy na punkcie swego szaraczkowego żywota,że muszą tworzyć jakieś legendy i aurę tajemniczości wokół siebie :O ale jak facet na początku ma przede mną takie sekrety to niech spier... ;( :O

Gość manio ciekawski=)
Jesteś uosobieniem subtelności, ale wstydzisz się jej, nie rozumiejąc, że dzięki niej, zyskujesz na wdzięku i głębi, Kwiatuszku :classic_cool:

z drugiej strony rozumiem - koleś jest prezesem banku i ukrywa to,by laska nie poleciała na kasę :classic_cool: no ale raczej tych obwiesi których ja spotykam to nie dotyczy :D (i wątpie żeby też siedzieli na portalach randkowych o któyrych ktś powyżej wspomniał:P)

Gość malwina_86
ale cie musiał wkurw... ten eks

Gość manio ciekawski=)
Ja nie tworzyłbym takiej aury, tylko powiedział Ci wprost, że nie mam pracy, nie mam pieniędzy, nie mam własnego mieszkania, ale mam wysublimowane potrzeby seksualne, Kwiatuszku :classic_cool:

subtelna to jest kobieta, która ma przy sobie faceta, ja niestety muszę się hartować, w przyszłości bede matką i ojcem :( manio, podobno głosujesz na PIS? :)

Gość manio ciekawski=)
Głosuję na PiS :) Gdy się pojawi partia, która będzie miała szanse na wygraną i od razu będzie głosić, że postkomunę i Mira i Donka, wsadzi do więzień, to zmienię preferencje wyborcze :D

to nie tylko o eksa chodzi, on i jeden koles ktory rzekomo sie o mnie stara, w przeciągu niecałego tygodnia zrobiło to samo... mam dość tych debili... czy normalność,skromność, szczerość to takie trudne?