Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaŻonaKarakona

Do informatyków

Polecane posty

Gość OnaŻonaKarakona

Co zapisuje się na komputerze? Czy jeśli usuwam gg to "znika" możliwość odczytania hasła? Czy strony, na które wchodzę są gdzieś zachowane?

Gość zapytaj jeszcze raz
tym razem po polsku

Gość to weź usuń GG
i zainstaluj jeszcze raz, będziesz wiedziała, ale raczej nie. Strony sie zapisują jeśli jest uruchomione zapisywanie do pracy w trybie offline. Domyśle zawsze zapisuje sie grafika, CSSy, flashe plus historia przeglądanych stron

Gość OnaŻonaKarakona
Czy jeśli przeglądam jakieś strony w internecie to zapisują się one na moim komputerze? Nie mam ustawionego zapisywania historii. Czy są sposoby na to, żeby odczytać, na jakie strony się wchodziło? Czy jeśli za każdym razem usuwam mój profil gadu-gadu, to jest jakaś możliwość aby odczytać hasło? Przepraszam, że niejasno, ale nie znam się na tym ;)

Gość OnaŻonaKarakona
Proszę łopatologicznie ;) Nic mi nie mówią Twoje słowa WEŹ USUŃ GG

Gość to weź usuń GG
nie mówię po kobiecemu...

Gość OnaŻonaKarakona
Może jednak spróbujesz? To nie takie trudne ;) Po prostu wytłumacz mi co znaczą te Twoje "skróty". Piszesz, że strony się zapisują jeśli jesy uruchomione zapisywanie do pracy w trybie offline. Co to znaczy> Skąd mam wiedzieć czy u mnie tak jest? Co to znaczy że zapisuje się grafika? Czyli? Zdjęcia? Co to CSSy? No i flashe? Chodzi o to czy mogę się dowiedzieć, co było robione na komputerze...

wszystko można sprawdzić, moja koleżanka przyłapała męża na zdradzie, zaprosiła znajomego informatyka, wciągnął z kompa jej takie cuda, że ta mało zawału nie dostała a mężulek niby wszystko kasował, taki był pewny siebie, potem ten informatyk zainstalował jej jakiś program szpiegujący i tym sposobem zebrała mnóstwo dowodów na zdradę :)

Gość bo sama za głupia była
nic dziwnego, że głupią puszczał bokiem...

Gość OnaŻonaKarakona
No właśnie o to pytam. Jak sprawdzić czy coś tam jest zapisane. Nie ma historii, gg kasowane na bieżąco. Czyli wydaje się że czysto. Ale dla informatyka... ;)

A co chcesz w ogóle zrobić czy coś usunąć na stałe z komputera czy odzyskać coś w ogóle ?

Gość OnaŻonaKarakona
Chcę wyczyścić komputer. Żeby nikt nigdy nic nie znalazł :D

Jeżeli na twoim dysku wyczyścić coś chcesz to jest to możliwe ale nie wiem czy dam radę tobie pomóc na odległość. To jest proste ale dla osób którzy się troszeczkę znają na komputerach.

Gość OnaŻonaKarakona
Wiesz ale ja nie wiem co konkretnie chcę czyścić. Chciałam po prostu sprawdzić, czy tam nic nie ma. A że jestem zielona w temacie to może i się pozapisywały różne rzeczy. A historia odwiedzanych stron? Będziesz umiał tak na "chłopski" rozum?

Możesz mi podać jakiś kontakt z tobą poza kafeterią bo to troszeczkę czasu zimnie i spróbujemy cos zrobić.

Gość gdgdgdg
Hmmm to może usuń GG, zrzuć dane na dysk np. D i zrób format ?;)))) Ale nie... Chyba sobie nie poradzisz... Zainstaluj gg powtórnie, sprawdź archiwum.... Nie wydaje mi się, żeby z rozmów gg mogło cokolwiek zostać... Można usuniętą historię z przeglądarek przywrócić (podobno;) ) ale z gg chyba nie.

Gość tak się nie da,
"Żeby nikt nigdy nic nie znalazł" chyba, że zniszczysz dysk twardy

Gość gdgdgdg
Poza tym... Musisz mieć coś do ukrycia... Hm.... Niewierna żona?;)

Gość OnaŻonaKarakona
Nie usuwam historii, ona po prostu się nie zapisuje. Jest jakaś różnica? A z dysku D nie przepadną mi te rzeczy?

Wszystko można zrobić i usunąć na stałe i odzyskać i jedno i drugie czy to będzie gg czy inne strony czy skype

Gość OnaŻonaKarakona
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :D

Jeżeli dysk C jest podstawową partycją rozruchową dla systemu Windows to na partycji D nic tobie nie przepadnie.

Gość danp
Oj bedzie rozwód.

Gość OnaŻonaKarakona
Hmm ok, pewnie nic z tego, nie wiem który jest podstawowy ;) danp - nie kracz :D

Gość mążKarakon
będzie oj będzie, dyski już prześwietlone...

Hej jeżeli możesz rozmawiać przez GG czy skype to możemy coś na do zaradzić nie jestem jakimś chłystkiem że może ci zaszkodzę:)

Gość OnaŻonaKarakona
Mąż Karakon Misiu a co Ty tutaj robisz? :) Harnaś A po co mi inny? Ten jest jeszcze ok ;)

Gość mążKarakon
Chwilowo pysiaczku, chwilowo ;)