Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakos tak 12

prosze opomoc

Polecane posty

Gość jakos tak 12

Witam przepraszam,ze zawracamglowe ale chce sie zapytac moze ktoras z Was miala podobnie. mam 30 lat nigdy nie milam regularnych cykl 10 mc temu odstawilam tabletki anty bo juz mialam ich dosyc. cykle mialam od 27 do 35 dni. Dzis mam 47 dc i nadal nie mam @ wykonalam w zeszlym tygodniu 4 testy wszystkie negatywne. Ostatnio tez mialam dosyc nerwowy okres bralam waleriane na uspokojenie - juz sama nie wiem czy to moglo miec wplyw. do gina ide dopiero za 2 tygodnie ale do tego czasu chyba oszaleje. Czy Ktoras tak miala ?? dziekuje za odp. Pozdrawaim dzis tez pierwszy raz tak na probe wykonalam tesst na clerblue antykoncepcja i wyszel mi dzien czerwony

Gość niusa
zrób sobie beta hcg z krwi to wyjaśni sprawę ciąży ostatecznie.

Gość ewciaa *
Nie jestes w ciazy po 4 testach by juz wynikbyl dodatni (gdybys byla) sama piszesz, ze ostatnio milas stresy to juz masz odp. czekaj cierpliwie :)

Gość jakos tak 12
nie mam mozliwosci zrobienia bety :(

Gość jakos tak 12
up

Gość tez tak moze byc
Spóźnienie się okresu może być spowodowane wieloma czynnikami nie tylko ciążą więc nie można od razu zakładać, że jak się spóźnia to od razu ciąża... Tak samo jak samo pojawienie się krwawienia nie jest znakiem, że ciąży nie ma...