Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbagażem;)

Czy to ma przyszłość?

Polecane posty

Gość Zbagażem;)

Rozstałam się z mężem ale nie mamy jeszcze rozwodu. Poznałam faceta. Jest kilka lat po rozwodzie. Ma córkę. Ja mam dwoje dzieci. Czy widzicie dla nas przyszłość? Jak delikatnie sprawdzić, czy on będzie dobrym kandydatem? Podoba mi się i wogóle, ale mam na myśli dzieci. Co o tym myślicie?

Gość gfhgjhk
jeszcze rozwodu nie ma a juz nogi rozklada przez innym :O

Gość Zbagażem;)
A ja powiedziałam, że coś rozkładam? Po prostu jest miło. Nic między nami nie było i chcę poczekać. Nic na siłę. Pytam Was jak Go sprawdzić, czy jest dobrym człowiekiem, czy będzie dobrym partnerem, no i opiekunem moich dzieci.

wszystko wyjdzie z czasem, przecież nikt teraz Ci nie odpowie czy to dobry kandydat, ale skoro Ty i on po przejściach to moim zdaniem może coś z tego być :) życzę szczęścia

Gość Zbagażem;)
Też mam taką nadzieję :) A jak myślisz - jak długo czekać z seksem? Oboje mamy prawie 30tkę.

Gość gość
Może już za późno na odpisywanie. Z sexem to jest wasza indywidualna sprawa,ale jeżeli chodzi o to czy będzie dobrym partnerem to patrz na wszystkie szczegóły, na to co mówi i co robi. Dużo bym miała Ci do opowiedzenia ze swojej historii...