Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja-tylko-na-chwile

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość ja-tylko-na-chwile

Mam drożdżyce. Może znacie jakieś domowe sposoby na chociaż częściowe wyleczenie jej. Do ginekologa nie pójde bo się po prostu wstydze. Wszędzie mam jakieś odparzenia, rany ( tak drape sie, czasami aż do krwi) i wstyd mi iść. Nie mam już pomysłu co dalej. Może Wy znacie jakieś maści, tabletki, cokolwiek co mogło by mi pomóc. Prosze o pomoc bo już nie daje rady psychicznie i fizycznie.

Gość niusa
no tak -z powodu wstydu wolisz się męczyć. Super pomysł. :O Uważaj żeby ci się to w coś gorszego nie przerodziło.

Gość niusa
a w ogóle skąd pewność że to drożdżyca skoro u gina nie byłaś? Samodiagnoza?

Gość niusa
A w ogóle skąd pewność że to drożdżyca skoro u gina nie byłaś? Samodiagnoza?

Gość ja-tylko-na-chwile
Mam wszystkie książkowe objawy. Nie sądze żebym się myliła tym bardziej że od dermatologa kiedyś usłyszałam że mam właśnie drożdżyce ale powinna sama przejść i nie będzie mnie antybiotykami męczył. Widocznie nie przeszła a na dodatek rozprzestrzeniła się

Poszukaj pszczelarza i poproś o maść z kitu pszczelego - na 99% Ci pomoże. Jak nie będzie miał, albo wiedział o co Ci chodzi ( w co wątpię), to kup od niego 2-3 stare ramki (jak będzie chciał 5zł to max). Mogą być "puste" w śeodku. Kit jest NA deseczkach ! Zupełnie jak ki.t do starych okien. W lecie ma kolor dziecięcej kupki :), stary po zimie ma kolor laku (jak na butelkach z winem). Nie daj sobie wcisnąć wosku. (nie wiem na kogo trafisz). Pozdrawiam. ps. jak zrobić z tego maść znajdziesz w necie. POLECAM NA WSZYSTKIE TRUDNO GOJĄCE SIĘ I UCIĄŻLIWE CHOROBY SKÓRY.

Poszukaj pszczelarza i poproś o maść z kitu pszczelego - na 99% Ci pomoże. Jak nie będzie miał, albo wiedział o co Ci chodzi ( w co wątpię), to kup od niego 2-3 stare ramki (jak będzie chciał 5zł to max). Mogą być "puste" w śeodku. Kit jest NA deseczkach ! Zupełnie jak ki.t do starych okien. W lecie ma kolor dziecięcej kupki :), stary po zimie ma kolor laku (jak na butelkach z winem). Nie daj sobie wcisnąć wosku. (nie wiem na kogo trafisz). Pozdrawiam. ps. jak zrobić z tego maść znajdziesz w necie. POLECAM NA WSZYSTKIE TRUDNO GOJĄCE SIĘ I UCIĄŻLIWE CHOROBY SKÓRY.