Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasanke @@@

Co zrobic, jak sobie poradzic-nie wiem juz jak działać w tej sytuacji.

Polecane posty

Gość sasanke @@@

Musze uciekać z domu rodzinnego-moi rodzice alkoholicy robia z pieknego , dużego domu meline-jest coraz gorzej. Znaleźlismy domek do kupienia za 125 tys-właściciel obniży cenę na przepis. Ale nie możemy uzyskać kredytu-w każdym banku mówia-nie ma zdolności-ale nas z całą pewnoscia bedzie stac na raty-zyjemy bardzo skromnie-nigdzie nie wyjeżdzamy-nigdzie nie wychodzimy-szlak mnie trafia,ze nic nie moge zrobic.

Gość rtyrth
ile macie lat i ile zarabiaice?

Gość sasanke @@@
ja mam29- nie pracuje wychowuje syna-mąz zarabia średnio 2500zł ma 31 lat mamy sporo oszczę dności-ale chcemy je zostawic nieruszone na lokacie

Gość sasanke @@@
film znam-ale nie pora na tekie propozycje...

Gość Rose petals
na początek proponuje sie wyprowadzic na kawalerke najtansza i dopiero na spokojnie myslec.

Gość Miliana23
banku nie obchodzi to że was stac bedzie na raty tylkow asza zdolnosc jak jej nie macie moze pomyslcie o wynajmie

Gość sasanke @@@
nie chce wynajmować-bo w razie gdyby cos się stało-ladujemy na bruku-bo nikt nam nie pomoże-a wynajem nas nie interesuje bo płacilibysmy wiecej niz rata kredytu za dom,a to bez sensu-no i mieszkalibysmy znowu u kogos, nie u siebie

Gość sasanke @@@
osobie proponujacej mi zeszmacenie-dziekuje-nie bawi mnie to-oby w zyciu nie sptkało cie cos takiego,ze bedziesz kładł się spać w ubraniu , ze spakowaną torba w razie gdyby trzebabyło w nocy uciekac z domu

Gość Miliana23
no tak ale widać nie macie innego wyjscia z sytuacji wiec lepiej myśleć realnie niż śnic w obłokach o swoim teraz jest rygor w bankach nie łatwo o kredyt

Gość Miliana23
w życiu bym tak nie zyła jak ty po za tym na wynajmie masz umowę i wypowiedzenie nie wywalą cie od tak

Gość Miliana23
ja myślę ze odchowaj synka i idz do pracy oszczednosci nie ruszajcie a mieszkanie wynajmijcie bo jak wykończysz się psychicznie to nic już wam nie pomoze

Gość sasanke @@@
tak -najtańsze mieszkanie w okolicy-1300 zł-rata kredytu 520 zł

Gość Miliana23
kiedys mieszkałam u teściów cos podobnie jak u ciebie pił teść ciagle awantury modliłam się zeby sie wynieść stamtad i właśnie wynajeliśmy rak mieszkalismy u kogos teraz juz mamy swoje

Gość Miliana23
ale do raty dodaj opłaty i wychodzi na to samo

Gość ixigrekzet
sasanke - ja tylko podsuwam filmy do obejrzenia, na wspolny wieczor z mezem :o Skad w ogole taki pomysl, ze to byla propozycja? :( I dlaczego zyczysz innym ludziom nieprzyjemnosci, tego, by ich spotkalo nieszczescie? :( Jesli chodzi o mnie to mialem gorzej niz Ty.

Gość Miliana23
to gdzie ty mieszkasz ze masz mieszkania za 1300 pewno w centrum szukasz p[oza tym spokoj psychiczny nie ma ceny a mąż żle aż tak nie zarabia połowa wam zostanie z wypłaty

Gość sasanke @@@
opłaty -nie byłyby większe wyjscie jest takie-maz ucieka z synkiem do tesciów-a ja zostaje tutaj-tesciowie mnie nigdy nie akceptowali-bo moi rodzice sa alkoholikami-i nie chca u siebie " kogos takiego" tak przynajmniej syn bedzie bezpieczny...

Gość Miliana23
i rodzina rozwalona ciekawe jak długo tak wytrzymacie

Gość Miliana23
ale piszesz ze ty siedzisz z synem to jak masz zmaiar sie nim opiekowac jak maz pójdzie do parcy skoro tesciowie nie chcą ciebie tam? komplikujesz sobie życie

Gość sasanke @@@
mieszkamy w okolicy jednego większego miasta-reszta to same wsie-oczywiście nie możemy szukac zbyt daleko od pracy męza-bo paliwo nas zezre a mieszkania sa tylko w tym miescie-niestety to jest powód,że śą tak drogie-to jest najtańsza opcja inne sa juz od 2000zł

Gość RemixOC
A nie mozesz isc do pracy? 2500zl na rodzine to tyle co nic, z takimi dochodami to niczego nie zrobicie.

Gość sasanke @@@
teściowa się nim zajmie-kochaja synka-tylko mnie nie akceptuja... nie mam juz siły-nie wiem co robić-jestem z tym sama-nie mam wsparcia nigdzie

Gość sasanke @@@
nie moge isc do pracy-problem z miejscem w przedszkolu-nie ma go po prostu-a poza tym dziecko trzeba odebrac- a to fizycznie niemozliwe-bo maz pracuje do 17 , dojeżdza 30km więc musze zostac z małym

Gość RemixOC
No to przegraliście życie :(

niestety z takim dochodem na 3 osoby żaden bank nie przyzna wam kredytu. byłam w podobnej sytuacji. oszukaliśmy bank, dogadując się z naszymi pracodawcami. podwyższyli nam zaświadczenia zus, zarobki brutto na umowie. oczywiście sami musieliśmy sobie zus opłacić i to nie mały, przez 4 miesiące. a potem dokumenty do banku i przyznano nam kredyt. potem z powrotem wróciliśmy do poprzednich zarobków..

Gość sasanke @@@
Uzyskamy jedynie 80000 a domek kosztuje 125000 mamy oszczędnosci aby zapłacic brakujaca kwote, ale wole ich nie ruszać-to naprawdę okazja-bo domy w naszym regionie sa o wiele droższe

Gość sasanke @@@
masz rację przegrałam zycie-jest mi wstyd,ze nie mam swojego domu, jest mi wstyd,ze jestem nikim i niczego nie mam

Gość Ronaldon
Kupicie dom a co pozniej, bedzie sie martwic o to, czy starczy do pierwszego? Ty do pracy albo on lepsza.