Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polla303

wakacje w Międzyzdrojach

Polecane posty

Gość polla303

czy ulice ludowa i góra filaretow są blisko morza i centrum? Znalazłam tam fajne apartamenty ale nie wiem jakie są odległości do morza i centrum, proszę o odpowiedź.

Gość polla303
Wiem, że można zobaczyć na mapie, ale chciałam żeby ktoś powiedział kto tam był albo tam mieszka.

Gość byłam w Międzyzdrojach
w zeszłym roku, w tym hotelu naprzeciw molo Ogólnie Miedzyzdroje to mega dziura, ja sie spodziewałam jakiegoś kurortu mozna zdechnac z nudów, na plaży nie postawisz nawet nogi jak jest pogoda, o rozłozeniu koca zapomnij Mega drożyzna, mimo ze w hotelu miałam wyzywienie codziennie szło parę stówek Podsumowując, pierwsze od 12 lat wczasy na d polskim morzem wyszły mnie ponad 15 tysięcy (2 tygodnie dla 2+1) W tym roku za Turcje 5* a all inclusiwe płacę 11500 Poza tym Bałtyk brudny i zimny....bleeeeeee Ostatni raz :o

Gość To ja napiszę
Też byłam w Międzyzdrojach.Totalna pomyłka i nigdy więcej za mniejsze pieniądze co roku jadę do Grecji.

Gość polla303
A czy ktoś mi powie czy te ulice to są na obrzeżach czy raczej blisko centrum? A te całe centrum to gdzie, tam gdzie promenada, tak? I co tam jeszcze jest?

Gość polla303
A może Świnoujście jest lepsze? Chcę jechac gdzieś niedaleko dlatego rozpatruje te miejscowości, bo mam malutkie dziecko.

Gość To ja napiszę
[zgłoś do usunięcia] polla303 A czy ktoś mi powie czy te ulice to są na obrzeżach czy raczej blisko centrum? A te całe centrum to gdzie, tam gdzie promenada, tak? I co tam jeszcze jest? Do promenady jest niedaleko,poza tym jak wszędzie sklepy,stragany i inne duperele.Była kiedys tania jadłodajnia ,ale nie wiem czy jeszcze jest. :P

Jakie centrum, kochana, jakie obżerża???? Centrum to jeden deptak, któy przejdziesz cały w 15 minut, dookoła niego kilka chałupek i to całe Miedzyzdroje :o Mola faktycznie fajne, dodam na pocieszenie... I spacery plazą wieczorami kiedy ludzie zejdą... Sa miejsca gdzie za kibel chcą 5 zł;)

Gość To ja napiszę
W Świnoujściu chcąc sie dostać z jednego końca na drugi trzeba sie przeprawiać promem no takie atrakcje.

W swinoujsciu za to przepiękna plaza, ogromna....

Gość ale za to
Za to w Świnoujściu jest najpiekniejsza plaża na Bałtyku i najszersza. Nigdzie takiej nie ma,

Gość aaaaja
Byłam w Międzyzdrojach kilka lat temu i to był bardzo udany urlop. Miasteczko ładne, wszędzie blisko, urokliwa plaża i molo... I wcale nie jest tam drożej niż w innych miastach nad Bałtykiem. Atrakcji tez nie brakuje. Nudziarze i marudy wszędzie szukają dziury w całym, choćby byli w najpiękniejszym miejscu, zawsze są niezadowoleni. Czy wyjazd będzie udany czy nie zależy tylko od nas samych. I nie ma znaczenia miejsce pobytu.

Ja byłam w Swinoujciu tylko przejazdem, i chwilke na plazy, ale gdybym miała wybierac nie zastanawiałabym się ani chwili... Z tym, że Swinoujcie to z kolei wielkie miasto, ale na pewno coś znajdziesz fajnego niedaleko morza

Gość polla303
mi chodzi o to żeby do plaży było blisko tak max 1 km, dlatego pytam o te ulice bo fajne apartamenty tam są. Z mapy wychodzi że to niedaleko, ale tak jeszcze chciałam ludzi popytać, że tak powiem:)

Gość gość
Rewal jest przyjemny..