asiulka9993 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Witam , chciałabym poruszyć pewny temat będę wdzięczna za wasze rady.. mianowicie chodzi o to ,że okres powinnam dostać dzisiaj czyli 20 czerwca ostatnia miesiączka była 23 maja , zazwyczaj dostaje okres co 28 /25 , lecz tym razem nie dostałam , dwa tygodnie temu byłam bardzo chora i zażywałam antybiotyki czy one mogą mieć wpływ na opóźnienie ? współżyje z chłopakiem , wszedł we mnie parę razy w dni płodne bez zabezpieczenia ale nie doszedł , wiec było czysto... zrobiłam test wyszedł negatywny , więc co jest że nie mam okresu ? ile najwięcej może sie spóźnić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw w przelocie XV Napisano Czerwiec 20, 2012 "ile najwięcej może sie spóźnić ?" Dwa tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja napiszę Napisano Czerwiec 20, 2012 wszedł we mnie parę razy w dni płodne bez zabezpieczenia ale nie doszedł , wiec było czysto.. Jak ja " uwielbiam " takie teksty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiuIka9993 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Jak go wyjął z mojej szparki to spuścił mi sie do buzi i polknelam sperme. Więc w szparce nie mam jego plemników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka9993 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 co za beznadziejny portal , nie dość że nie otrzymałam żadnych porad w dodatku ktoś odpowiada za mnie z mojego konta... komentarz powyzej nie był napisany przeze mnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja napiszę Napisano Czerwiec 20, 2012 [zgłoś do usunięcia] asiulka9993 co za beznadziejny portal , nie dość że nie otrzymałam żadnych porad w dodatku ktoś odpowiada za mnie z mojego konta... komentarz powyzej nie był napisany przeze mnie.. Nie wiesz jak to się robi ? :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tabletka4563 Napisano Czerwiec 20, 2012 Koleżanko , a wiesz cym jest preejakulat? To taki płyn który większość mężczyzn wydziela przed wytryskiem a ten zawiera wystarczającą liczbę plemników do zapłodnienia. Okres może się spóźnić najwyżej 2 tygodnie, ale u Ciebie jest duże prawdopodobieństwo ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarynka21 Napisano Czerwiec 20, 2012 przeciez dopiero dzis masz dostac okres wiec czemu panikujesz:) test zrobiony w dniu spodziewanej iesiaczki daje juz miarodajny wynik, okres moze sie spozniac z wielu przyczyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka9993 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 faktycznie moze nie potrzebnie panikuje , ale nigdy nie dostawałam powyżej 28 dni, żadnych objawów ani nic , a zawsze miałam bardzo mocne bole przed okresem a teraz NIC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarynka21 Napisano Czerwiec 20, 2012 ja zawsze mialam okresy jak w zegarku a teraz od 2 miesiecy mam zawirowania hormonalne i okres raz co 20 dni a raz co 38, kobiecy organizm to nie maszyna. Moim zdaniem powinnas byc spokojna i cierpliwie czekać, bo stresem opóżniasz okres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka9993 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 będę cierpliwie czekać.. a czy biały śluz to normalka u wszystkich kobiet ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach