Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela z wl moch

ti nie prowokacja prosze wejdzcie i pomozcie

Polecane posty

Gość angela z wl moch

W sobotę trafiłam do szpitala bo miałam ostry bol brzucha.zaoakrnie wyrostka.zrobili operacje.od pn jestem w domu.leze w łóżku. Problem polega na tym ze mój chłopak wczoraj wyszedł do pracy i mnie zostawił bez jedzenia.po pracy napisał ze będzie później bno idzie na mecz i nie wrócił.telefon ma wyłączony.ja nawet nie mogę wstać po leki.jedzenia w domu nie mam a ten skurczybyk gdzieś poszedł.on generalnie pije i nie jest dobry dla mnie.co ja mam zrobić? Na gg nikogo ze znajomych nie ma bo wszyscy w szkole albo pracy.poszlabym do sąsiadki ale on zamknął na ten zamek pod klamka a ja nie mam klucza

Gość zadzwoń na policję
oni cie uwolnią

Gość pińcetka
gratuluję wyboru mężczyzny twojego życia

Gość angela z wl moch
Nie mam wyjścia muszę z nim być bo nie mam pracy ani rodziny.z domu dziecka do niego trafiłam.on jest policjantem.pije i mnie bije i poniza ale nic mi nie brakowało.do wczoraj

Zadzwoń do rodziców albo do przyjaciółki, a jego kopnij w dupę, dobrze Ci radzę. Zasługujesz na kogoś kto będzie Cię lepiej traktował. Pozdrawiam.

Gość angela z wl moch
Jak mnie w sobotę pogotowie zabrali to dopiero w na jak wrócił ze służby zadzwonił gdzie jestem.to jak się dowiedział to przyjechał do szpital z kwiatami. Wczoraj miał jechać na 4godz tylko do sadu na jakież przesłuchanie potem żądze czy jest ok o czy może na mecz skoczyć do kumpla.co miałam powiedzieć ze nie?

Gość depillatorek
A telefon masz?

Gość angela z wl moch
nie mam rodzi y.kolezanka wie ale jest w pracy do17.po pracy przyjedzie bo ma do nas klucze

Gość angela z wl moch
Mam telefon.wlasnie dzięki niemu mam dostęp do internetu

Gość angela z wl moch
No nic poczekam.przespie się w tym czasie.glodna jestem w lodowce tylko kalafior i jajjka

Gość depillatorek
To może ktoś wcześniej chociaż szkołe skończy, to niech podjedzie od tej koleżanki weźmie klucze, do 17 jeszcze dużo czasu, będziesz głodna :o

Gość depillatorek
E to jak jajka masz to nie ma tragedii :)

Nie daj nabierać się na kwiatki, pamiętaj, że są rzeczy ważne i ważniejsze. Facet który kocha kobiete nie podniesie na nią reki i nie pójdzie na mecz kiedy ona jest chora. Nie w tą stronę myślisz.

Gość angela z wl moch
Ale on jeszcze młody jest, może się jeszcze wyrobi. Ma dopiero 35 lat, nie przesadzajcie. :(

Gość angela z wl moch
Kwiaty były piękne i pachnące, a wy tak brzydko o nim piszecie, chamstwo. :o

Gość angela z wl moch
Szanuję się! Czekamy z sexem do ślubu!

Chyba nawet nie zdajesz sobie sprawy z sytuacji w jakiej się znajdujesz. Kiedy mężczyzna Cię bije i wynagradza Ci to kwiatami Ty mu wybaczasz? Jak Cię połamie i przyniesie Ci kwiaty to też się uśmiechniesz i powiesz, że były piękne i pachnące? To tylko miły gest i kilka złotych, a Twoja godność jest naruszona. Nie szanuje Cię, a Ty na to pozwalasz.

To, że czekacie z seksem do ślubu wcale nie oznacza, że się szanujesz. Nie szanowałabyś się gdybyś się puszczała, co innego kiedy robisz to z mężczyzną życia i wiesz, że on Cię kocha i zawsze będzie przy Tobie. Jeśli pozwalasz na to, żeby ktoś Cię nie szanował to oznaka, że sama szacunku do siebie nie masz, przykro mi. Nie myśl, że Ci ubliżam, po prostu stwierdzam fakty.

Gość angela z wl moch
Chciałabym mieć z nim dziecko, ale boję się, że jak odziedziczą charakterek po tacie, to nie dadzą sobie z nimi rady w przedszkolu. :(

Gość angela z wl moch
Właśnie przyszedł i domaga się sexu, co mam robić??? :o

Dobrze myślisz, nie zakładaj z nim rodziny. Nie uprawiaj seksu, myśli, że ma Cię na pstryknięcie palca. :(

Gość angela z wl moch
Ale za to jest przystojny i bardzo męski, dzieci na pewno byłyby śliczne. :( Szkoda genów, żal nie skorzystać... Jest pijany i chce się ze mną kochać, jeszcze nigdy nie był taki uparty. :o Już sama nie wiem.

Gość nim2
teraz to jakiś podszyw chyba pisze

Gość angela z wl moch
Sam/a jesteś podszyw. :(

Gość nim2
w takim razie prowo takie pierdoły wypisujesz!

Gość angela z wl moch
Piszę prawdę. :( Taka prawda, ech...

Gość angela z wl moch
Sam/a jesteś prowo. :o Nie czytaj jak się nie podoba, co za ludzie, nawet się wyżalić nie można. :(