Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamkajka_wawa

Facet i anonim do jego Kobiety

Polecane posty

Gość Jamkajka_wawa

Co myślicie o tym by wysłać anonim dziewczynie , za to że jej wacet źle ze mna postąpił? Czy chciałybyście poznać prawdę czy wolałybyście życ w kłamstwie?

Gość pikawka
A dlaczego anonim? Jeśli walczyć o prawdę i sprawiedliwość, to tylko z otwartą przyłbicą. Wyślij list, ale się podpisz.

Gość Jamkajka_wawa
chodzi o to że strasznie mi się podobał, raz nawet obiecał że się spotkamy, ale olał mnie i potraktował jak powietrze, nie dotrzymał słowa, a ja sie chyba zakochałam, on nic z tego nie robił. Zaczął sie przysłaniac ze ma dziewczynę i tak nie może.

Gość Jamkajka_wawa
po prostu chce otworzyc oczy tej lasce jakiego ma faceta, obiecuje innej spotkanie a nie dotrzymuje słowa, i traktuje jak powietrze

Gość pikawka
Pewnie zostawił kochankę dla żony/dziewczyny. Bo dopóki zdradzał dziewczynę to był dobry, a kiedy zostawił kochankę, to stał się niedobry. Oczywiście biedna kochanka nie wiedziała, że on nie jet singlem, bo on kłamał. I za cholerę nie można było się domyśleć, że on ma kogoś, bo przecież to, że się nie było niegdy w jego mieszkaniu, o niczym nie świadczy! :-)

Gość internauci cię znajdą
🖐️

Gość pikawka
O kurcze. Widzę, że tu jest sprawa dużo poważniejsza: zbrodnią faceta jest to, że strasznie się podobał. Tego nie można puścić płazem. Na stos!!!

Gość lopae
i bardzo dobrze zrobił, szmato 🖐️

Gość Jamkajka_wawa
Dobrze, ale samo to że obiecał mi coś. Samo to że poznalismy sie chyba o czyms świadczy, i to za jej plecami

Gość naleyjsdjn
Poskarż się też na niego swoim rodzicom! Może twój tatuś spuści mu łomot? A niech ma za swoje!

Gość Jamkajka_wawa
o czym ty piszesz??? mamy po 30 pare lat

Gość młoda :)
A to Ty Autorko nie wiedziałaś, że on ma rodzinę?

Gość naleyjsdjn
jak sie skarżyć to na całego! dlaczego tylko żonie faceta? niech rodzice tez wiedzą, jak bardzo Cię skrzywdzono!

Gość Connie....
najlepiej napisz anonim do jego rodziców

Gość Jamkajka_wawa
a żebyście się nie zdziwiły co wasi faceci za plecami wyprawiają

Gość dissolved girl
A jak się poznaliście? I kiedy się dowiedziałaś, że ma dziewczynę?

Gość pikawka
Właściwie, to powinnaś napisac ten anonim do jego dziewczyny. Tylko napisz prawdę: że się zakochałaś i chciałaś się z nim spotykać, ale on po namyśle ci odmówił, bo przyznał się, że ma dziewczynę. :-)

Gość pikawka
Bo ona miał takie spojrzenie, że nawet ja nic nie mówił, to tym spojrzeniem tyyyyle obiecywał! Drań!

Dziewczyno !!! Czy Cię Bóg opuścił ! Gość poflirtował z Tobą. Może sprawdzał, czy jeszcze się podoba kobietom i ... jest nadal z inną. Niektórzy nie przekraczają pewnej granicy - nie zdradzą, choć krzywdzą swoim zachowaniem inne osoby. Przykro mi z tego powodu, że doznałaś rozczarowania... Pzdr

Gość naleyjsdjn
jestes kurewką:) wiedziałaś, że koleś ma żonę, ale mimo to chciałaś się z nim spotkać a jak Ci odmówił, to dopiero cnotkę odgrywasz:-0 sama sobie opinię wystawiasz tym, co piszesz

Gość Jamkajka_wawa
Obiecał mi spotkanie! Miał być anal! A on mnie olał! To chyba mam prawo być rozczarowana???

Gość naleyjsdjn
prowo

Gość ciasteczkodgg;)
tez mialam taka sytuacje:( tylko ze łaskawie poinformował mnie o swojej dziewczynie po 4 miesiacach. oszukiwał mnie a ja głupia wierzyłam we wszystko. pamietam raz nie przyjechal do mnie i nie odbieral tel. brałam wszystko pod uwage! wypadek, jakis problem ale nigdy nie pomyslalabym że to DZIEWCZYNA;( wiem ,ze teraz sa juz narzeczenstwem. faceci sa zdolni do wszystkiego;) Nie pisalam jej nic, nie wyglupialam sie;) to ona jest najbardziej poszkodowana ze ma takiego frajera obok siebie;) wystarczy. jesli raz nawalił będzie to robić caly czas.

Gość dswwwww
ciasteczko - tylko, że on się z nią WOGÓLE nie spotkał. NIGDY, ponieważ ma dziewczynę. I tyle jego winy

Gość Jamkajka_wawa
Ale on się ze mną poznał i obiecał spotkanie Mógł nie obiecywać i nie poznawać skoro ma dziewczynę.

Gość Jamkajka_wawa
normalnie, od razu p owiedział że ma dziewczynę, ale przeciez dziewczyna to jeszcze nie zona..... praweda, od razu mówił że nie może itp.... ale obiecał że kiedys si spotkamy

Gość ciasteczkodgg;)
skoro Ci na dzien dobry powiedział że ma dziewczynę to czego oczekiwałaś? ciesz sie ze sie Toba nie zabawił. Już mi Cie nie szkoda;) wiedziałaś o tym a to zmienia postac rzeczy!