Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jack The Bu

Dziewczyny się mnie boją . . .

Polecane posty

Gość Jack The Bu

Mam taki problem.Otóż wiele dziewczyn boi się mnie ze względu na wygląd-niby wyglądam agresywnie,ale ja w ani jednym procencie nie jestem agresywny.Mam spokojny i raczej bezkonfliktowy charakter,a one boją się ze mną pogadać itd(chodzi o nieznajome).Nikomu nigdy krzywdy nie zrobiłem,a mają mnie za jakiegoś złego.Raz usłyszałem,że wyglądam jak chuligan :D Nie wiem,czy można jakoś zmienić wizerunek,czy się więcej uśmiechać,czy inaczej się ubierać itd?

Gość Paula-WWA
nic nie zmienisz-pogódź się z tym

Gość Jack The Bu
;(

Gość Cafe baby
Masz problem :P

Gość Jack The Bu
No właśnie nie wiem :D Chciałem się kogoś poradzić...

Gość Jack The Bu
Normalny chyba :P Jeansy,ale takie bardziej w stylu lat 90tych-takie luźne bardziej,ale nie z niskim krokiem :P A koszulki to raczej jednokolorowe-białe,niebieskie,jedną mam w paski :D A bluzy to z kapturem raczej i nie kolorowe.

Gość Jack The Bu
A z tym uśmiechem to nie wiem.Malo się uśmiecham do kogoś na ulicy tzn dziewczyn,ale i tak chyba na to uwagi nie zwracają.

Gość Jack The Bu
no trochę nieśmiały,ale nikt przecież o tym nie wie :P bazują na pierwszym wrażeniu i "agresywnym wyrazie twarzy"

Gość Jack The Bu
kiedyś mi to nie przeszkadzało-nawet imponowały-taki uliczny respect,ale teraz się pozmieniało.Człowiek przecież z czasem dorasta..

Hmm,a może na początek poproś jakiegoś kolegę aby Cie umówił z jakąś jego znajomą np. na wspólne wyjście do klubu,baru?

Gość Jack The Bu
Aha.No nigdy tego nie dostrzegałem raczej...Więc co proponujesz ?

Gość Jack The Bu
Tu nie chodzi o konkretne umawianie ale np o to że idę wieczorem za jakimś typem,kobieta a oni przyspieszają bo się boją ;/

Umów się z jakimś kumplem i np jego dziewczyna,która wezmie ze soba jakaś fajna koleżankę do towarzystwa dla Ciebie;)

Gość mentaI cut
pewnie masz włosy na jeża! :D

Gość Jack The Bu
A co do tej nieśmiałości to tylko "pierwsze podejście" mam trochę nieśmiałe potem jest dobrze :D

Gość Jack The Bu
A co do tej nieśmiałości to tylko "pierwsze podejście" mam trochę nieśmiałe potem jest dobrze :D

Gość Jack The Bu
No tylko problemem w tej kwestii jest ta pierwsza zaczepka.Trochę się denerwuję i nie wychodzi tak jak chcę ;/

Gość lelek21
Czasami się człowiek gubi w nerwach. Ja też mam problem z początkiem flirtu .

Gość Jack The Bu
nie podszywaj się hejterska łachudro

Ja wiem że to trudne ale trochę więcej wiary w siebie ;) Nie myśl w tej kwestii że musisz zrobić wszystko aby sie potem z nią umówić,niech to bedzie takie nie zobowiązujące spotkanie;) I wtedy zobaczysz czy coś z tego wyjdzie czy nie.

Gość nie ee
Hehe, skąd ja to znam :) Mam takiego chłopaka. Jest dobrze zbudowany, a poza tym ma taką twarz, że ludzie się boją, chociaż ja od początku to odczytuję jako "bardzo męski". I powiem Ci, że kocham to w nim, że wielki groźnie wyglądając facet tak na prawdę jest trochę nieśmiały, troskliwy i bardzo kochający :) Rozbraja mnie to już od 3 lat :)

Gość Lullabybaby
Mi tam się podobają właśnie tacy bad-boye (naturalnie z wygladu), facet budzący respekt z wyglądu a wrażliwy w środku jest idealnym połączeniem, kobieta z takim facetem czuje się bowiem bezpiecznie :) wrzuć tu swoje zdjęcie albo wyślij na maila (lullabybaby@interia.pl) :) to ocenię i powiem Ci obiektywnie czy wgląd jest przyczyną Twoich problemów, może prędzej zachowanie?