Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrroclawan

Jak przestać bać się Dziewczyn ?

Polecane posty

Gość wrroclawan

Zawsze się bałem dziewczyn, w gimnazju ani razu z żadna nie rozmawiałem, chociaż wszyscy mieli mnie za cwaniaka itp.. nie byłem jakims popychadlem ale bałem się dziewczyn, śmiesznie brzmi, teraz poszedłem do technikum to w klasie były na początku 4 dziewczyny ale w innej grupie więc nie za bardzo było okazji pogadać

Gość wrroclawan
nie potrafię się przełamać, nie wiem o czym rozmawiać, jaki poziom trzymać, z chłopakami to zawsze na luzie itp a o dziewczynach nie mam pojęcia, chociaż nie gadam z dziewczynami, zawsze tylko czesc i tak wygląda integracja z płcią przeciwna..

Zapytaj coś o szkole, o pogodzie, o muzyce, książce, filmach. O byle czym, na luzie podejdz. :)

Gość wrroclawan
Dodam że jak byłem mały to gadałem, bawiłem się z dziewczynami, potem "olalem" dziewczyny wolałem odwalac z kumplami, no a potem był już kłopot by zagadac ;)

Gość wrroclawan
Nie dam rady :D może psycholog mi jakoś pomoże ? Dodam że z kobietami ( nauczycielki, kurierki itp) lubię się droczyc dlatego żadna mnie nie lubi :D

musisz się przełamac, podejsc do laski i powiedziec "siema, co tam" a pozniej już jakos dasz radę. Btw. Też mam w klasie chłopaka, ktory boi się dziewczyn, z chłopakami to tak odwala,że masakra, a jak jakas dziewczyna do niego cos zagada to od razu robi się cały czerwony i odpowiada tylko 'tak' lub 'nie' ew. 'nie wiem'

Gość mentaI cut
może zacznij od brzydkiej dziewczyny

Gość Razr
Musisz ćwiczyć pewność siebie! Mów codziennie przez dwa tygodnie "Cześć" do obcych kobiet na ulicy", rozmawiaj ze wszystkimi ludźmi, później możesz rozmawiać z kobietami nie robiąc sobie presji że "coś od nich chcesz". Tylko rozmawiaj.