Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddeeeeeeeeeee

czy tez byscie tak postąpily?co byscie zrobily na moim miejscu...??

Polecane posty

witajcie, mąż nie chce zbytnio sie wysilic i nic fajnego wymyslic gdy ma wolne, praktycdznie siedze z dzieckiem w domu lub kolo domu na placach zabaw nie mam w tym miescie kolezanek więc nuda... prosilam go bysmy z dzieckiem poszli do zzooo, do aquaparku, jakies place zabaw z pileczkami dla dziecka itp... a on zero reakcji... nawet jak 30stopni bylo nudzilam sie z dzieckiem kolo domu ... a mam pomysl by pojechac do innego miasta do rodziny(do mojej babci) z dzieckiem (kuzyn mnie podwiezie autem) wiec by zapakowal mi duzo ciuszkow dla malej pampersy wszystko:) babcia jest chętna... u niej bym chodzila z moją corką i moją kolezanka i jej dzieckiem na basen, na jej dzialkę robic grilla itp.. i bym ogolnie s-pedzala caly czas dnie poza domem chodzilabym z babcia itd... ale z drugiej streony stwierdzilam że ten dziad by mial wtedy wolna chate cieszylby sie wolnoscia i tym ze nie musi ani kapac dziecka ani nic robic zbytnio ani spacerowac z nami nic..... wiec w sumie bym mu zrobila przysluge?czy źle mysle?> jakbyscioe zrobily na moim miejscu?jechac na 2-3tygodnie do babci??

no ja tez czuje ze jest tylko moje.... :(... to co byscie zrobily na moim miejscu jechac czy jak?

Ja bym pojechala,moze maz by poczul pustke jak by was nie bylo i to troche do niego przemowilo a ty bys mila rozrywki, zawsze mozesz wczesniej wrocic jak zatesknisz albo maz moze do was dolaczyc w wolny dzien;-)

Gość MARCOWA MAMA 2011
jw. pojechać nie wrócić szybko może zateskni? adzwoni? jezeli nie to zawsze miał WAS w dupie i nie warto

tez tak mysle by wziasc duzo ciuszkow na każdą pogode dla dziecka i dla mnie, zapasy pampersow i jej rzeczy i jechac:)) ale z drugiej strony wkurza mnie ze on sobie bedzie w domu wolny na kompie siedzial, tv oglądal spał ile chcial itp itd jak wolny kawaler

mysle ze twoj malzonek moze nie zauwazyc ze cie nie ma.. hehe a tak serio, to dlaczego on nie ma zadnych obowiazkow wobec dziecka? u mnie facet spedza z cora kazda niedziele, a ja leze i sie obijam, do tego zajmuje sie nia w weekendy kiedy mam studia, plus codzienna kapiel i zabawy po pracy....

ja wiem ze zawsze jak gdzies z małą jechalam nawet na 2 dni to dzownil kilka razy dziennie pisal mile smsy, ale po powrocie znow rutyna, dziadostwo itp

Gość Dbsidu
Dokładnie :-) ja bym jechała nie patrz ze on ma wolna rękę olej go tu chodzi o ciebie i dziecko żebyście sie zrelaksowali ziintegrowali z innymi ludźmi i dziećmi a nie non stop w domu

Gość Dbsidu
Ja miałam podobnie mieszkamy za granica pewnego dnia miałam takie nerwy ze zabukowalam bilet dla mnie i syna byliśmy w Polsce miesiąc mąż bardzo tesknil i wogole ja sie odstresowalam i teraz jest super :-) ale troche żałuje ze tak długo bo przez ten miesiąc mój mąż strasznie schudl wyglada jak cień :-/

no w sumie racja, bo jak pojade to : pojde z corka na basen i kolezanką i jej malym dzieckiem... bede z małą chodzic na grille do kolezanki na dzialke,.. z babcia na spacery mała bedzie chodzila i ze mną na nowe inne place zabaw:) hmmmmm kuszące;)

Nie zastanawiaj się i jedź ! Odpoczniesz Ty a dziecku dostarczysz wiel atrakcji ! A jak on woli siedzieć w domu z dupskiem to niech zobaczy jak fajnie jak Ciebie i dziecka nie ma przez 2-3 tygodnie po tygodniu sam pewnie tam przyjedzie bo sie steskni

po pierwsze ja bym z takim facetem nie była który nawet się nie wysili by pokazac ze zalezy mu chociaz glupim spędzeniem razem wolnego czasu,a tak na marginesie nie wiem czy łazenie po zoo w 30 stopniowym upale jest fajne,mój by nie pojechał z nami w sumie i ja bym nie miała ochoty,teraz jest u mnie 30 stopni i mam ochote polozyc sie plackiem,ale moj facet wraca z pracy je obiad i idziemy na ogródek,młody bawi się w basenie a my siedzimy i leniuchujemy co do Twojego pytania jedź ! odpocznij od faceta a niech i on zateskni

Gość denerys
co za dupa z twojego faceta aż się nóż w kieszeni otwiera jechałabym jak najbardziej, zrobiłabym to dla dziecka i siebie ale... jechałabym na dużej, nie odzywałabym się do niego i nie odbierała jego telefonów przez co najmniej tydzień. Niech się postara dupek jeden.