Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 opakowanie tabletek

Czy przy tabletkach anty boli Was brzuch przed krwawieniem? Czy to może CIĄŻA???

Polecane posty

Biorę 4 opakowanie tabletek anty. Wcześniej przed krwawieniem nie odczuwałam żadnych dolegliwości. Teraz boli mnie bardzo brzuch (tak jak bolał zanim zaczełam tabletki anty), do tego czuję się osłabiona, bolą mnie piersi. Czy to normalny objaw na zbliżające się krwawienie czy może objaw ciąży? Ostatni stosunek w którym mogło dojść do zapłodnienia był dzień przed zażyciem ostatniej tabletki z poprzedniego opakowania. Od czasu zażywania tabletek z nowego obecnego opakowania nie było takiego stosunku by koniec nastąpił w środku, więc czy to możliwe bym była w ciąży?

Gość onawiecomowii8787
zapomniałaś o jakiejś tabletce? brałaś antybiotyki? wymiotowałas, miałaś biegunkę na kilka godzin po przyjęciu tabletki? Jeśli nie, to jakim cudem mówisz o "stosunku, w którym mogło dojść do zapłodnienia" przy tabletkach??

Gość najperw się podgotowuje
w ciąży brzuch nie boli przecież :)

Nie byłam chora, nie miałam biegunek, czy wymiotów. Raz miałam rozwolnienie, w 1 dniu, brałam węgiel czarny i przeszło. Taki stosunek w którym mogło dojść do ciąży był w sumie w dniu poprzedzającym branie tabketki z nowego opakowania, więc chyba ciąża jest całkiem niemożliwa, ale wcześniej nie czułam się tak, gorąco, mi , boli brzuch, piersi... Dlatego się boję, ale może to organizm się unormowuje bo kończe 4 opakowanie tabsów w życiu.Sama nie wiem co myślec.

Nie zapomniałam o żadnej tabletce, zawsze biorę o 21.

Gość onawiecomowii8787
skoro brałaś tabletki regularnie i nie było żadnej z powyższych sytuacji, to nie ma NIEBEZPIECZNEGO stosunku = nie ma ciąży.

Bralam reguralnie, nie bylo nawet opoźnienia.

podnoszę, czy któraś miała tak,że nagle przy którymś z kolei opakowaniu anty odczuwała ból brzucha, piersi jak na okres i dostała okres?