Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninamina

Muszę się wygadać fryzjerzy to poraszka

Polecane posty

Gość ninamina

Wczoraj byłam u fryzjera chciałam coś zrobić ze swoim kolorem. Był wypłowiały i z dość dużym odrostem. Poszłam do jednego salonu gdzie poprosiłam o fachową poradę odnośnie koloru, Pani przyłożyła kilka pasemek włosów do mojej karnacji i stwierdziła że do mojej urody pasuję chłodne odcienie. Na to ja że chciałabym mieć kolor włosów w kolorze popielatego brązu bo zle się czuję w rudawej poświacie. I chcę się tego pozbyć. Ok powiedziała że mi nie dobrze jest w ciepłych kolorach a w chłodnych ładnie. Uzgodniłyśmy kolor, za pare dni wróciłam na farbowanie no i ...Sczerze powiem jeszcze w salonie mi się podobalo, tam inne świtła itd jak wróciłam do domu i zobaczyłam się w lustrze masakra kolor zlł się z moja cerą. Mam lekko zaróżowioną cere z naczynkami a kolor włosów wchodzil w ciepłą wiśniowo brązowy kolor. Całkowicie kłuci się z moją cerą i wyglądem masakra mi sie to nie podoba. Czemu idąc do fryzjera mówi się czego się chce one i tak robią coś innego na głowie. Ja chcę być szatynką a one robią zemnie nie wiadomo co. jeszcze wciskają oh jak ładnie pani wygląda. Nie wiem co mam zrobić kolor jest zmywalny będe myła codziennie glowe może się wyplucze. Nawet mi sie z domu nie chce wychodzić z tym kolorem czuję się smutno i zmeczono.....

Gość Gregorious
cool story, changed my life.

Gość najperw się podgotowuje
twój polski to też poraŻŻŻŻka :D

To jak nie będziesz wychodziła z domu-poucz się języka polskiego.Tego co napisałaś się nie da czytać :O