Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jteiorioutr

Żałuję, że straciłam z nim dziewictwo

Polecane posty

Gość pomyslowasss
wiecej wiary w ludzi, naprawde

Gość gnbhg
ja pierniczę 14 cm to standardowy penis, średnia wielkość, ty chyba małego wacka nie widziałaś

Gość gość
ja tez bardzo zaluje. Najgorsze ze mnie zostawił przed sms, a bylismy prawie 2 lata razem... Żałuje, że mnie widział. Żałuje , że mu sie oddałam. Mogl ogladac dalej te swoje p***osy a mnie nie. Ale przeciez bylam mloda , glupia i naiwna!! Wierzylam w te bajki, ze slub, ze dzieci, a on chyba tak naprawde nie traktowal mmnie powaznie.;( Ufałam mu i to zrobiłam...Bylam naprawde mloda 16,5 miałam ... A teraz mam takiego faceta, że po prostu chcialabym,zeby to on byl tym pierwszym... A i jemu bylo trudno zaakceptowac, ze nie jestem juz dziewica... Boli go to, gdy o tym mysli. Sam tego nie robil, jestem jego 1szą. I tak jakos mi glupio... Ja myslalam,ze kocham tego faceta, ale potem wyszlo, że po prostu byłam z nim, bo byłam.Do tego doszla ciekawosc, bylam ciekawa jak to jest...;/ Eh.

Wielkie oddanie, kawałek błony. Bywa, życie...A kobiecy orgazm to nie jest nagłe olśnienie. Często trzeba nad nim trochę popracować. Najpierw trzeba wiedzieć co i jak się lubi, do tego z kolei trzeba doświadczenia. Nierzadko także z kilkoma partnerami nim trafi się na tego właściwego, tak więc "nie ma tego złego..."🖐️

Gość gość
takiego sobie wybrałaś to bo kogo masz pretensje? Zresztą 22 lata i mówi o swoim pierwszym razie więc prowo