Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princessa3006

merz specjal

Polecane posty

Kupilam dzis merz specjal i po odkreceniu buteleczki okazuje sie,ze nie ma tam zadnego foliowego zabezpieczenia,tylko po odkreceniu odrazu wysypuja sie tabletki,dziwne bo w kazdym leku w takin opakowaniu np ibuprom takie zabezpieczenie jes,dodam,ze tabletki niezbyt ladnie pachna.Kupilam w aptece internetowej i chce sie upewnic,ze sa one ok.Czy faktycznie tak jest ?

Gość diamentowakolia
chyba Merz Special są bez żadnego zabezpieczenia.

Gość bufka lubi plakac
bez zabezpieczenia sa

Ja biorę vitapil 1xdziennie i moje włoski poprawiły się Z droższych brałam pantoten i zadnych zmian na lepsze niezaobserwowałam,a tabletek brałam 4xdziennie

merz specjal też miałam w planie kupić,ale po analizie składników niczym nie różnią się od tych tańszych...

aha :) a co do zapezpieczenia w viatapilu taka folia była. Te tabletki do włosów zazwyczaj brzydko pachną bo to mieszanka kilku ziół

Liszaj ja tez bralam vitapil,byl ok ale teraz chcialam sprobowac merz,tez ma wele pozytywnych opinii i wlasnie zaskoczyl mnie brak foli ochronnej tymbardziej ze to jeden z drozszych suplementow.

Princessa... Tu ktoś napisał ze folii w merz nie było... Wiec pewnie nie ma :). Zawsze możesz jeszcze przeliczyć tabletki czy się zgadzają z ilością podaną na opakowaniu :P