Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamamamamama

podkład kryjący który nie zapycha porów-kto doradzi?

Polecane posty

Gość mamamamamamamamama

witam pisze na ogólnym bo tu wiecej osob siedzi mam problemy z cera mam 30 lat a twarz jak nastolatka, raz lepiej raz gorzej, uzywam hormonow na to bo inaczej to tragedia uzywalm od lat revlon color stay ale od jakiegos czasu zauwazylam pełno zaskornikow i pryszczy, jak zmyje makijaz i oczyszcze specjalnymi specyfikami to wieczorem twarz gladka, rano tez zero zaskornikow, a jak zrobie makijarz to po kilku godzinach juz mam pelno krostk, zaskorniki, widac nawet pod podkladem przyczyna tego zapewne jest podklad prawda? czy znacie jakies rownie dobry kryjący i trzymajacy sie dlugo podklad? przed laty porbowalam innych i odkrylamrevlon-uzywalam go od jakis 10 lat i nie zanm zadnego innego poradzice prosze

Gość limetkowa
sprobuj Astor Perfect Stay - jest naprawdę niezły - nieźle matuje, dobrze kryje i nie zostawia maski na twarzy. poza tym ma sporo odcieni. latem mieszam go sobie z kremem nawilżającym, żeby był trochę lżejszy. Ogólnie wypróbowałam sporo podkładów - od Lancome, przez Vichy, L'Oreal az po Lirene - pełen przekrój cenowy. Jedne lepsze, drugie gorsze - ten Astor jest całkiem przyzwoity.

Gość mamamamamamamamama
dziękuje za odzew musze zmienic bo te zaskorniki mi zyc nie daja kilka godzin temu umylam twarz mydem z nanosrebrem jest super gladka -do jutra jak tlyko nałoże podklad a nistety ianczej z dou nie wyjde

Gość czekolada gorzka z orzechami
ja własnie ostatnio kupuję Revlon color stay. Ale raz na czas muszę użyc innego, bo rzeczywiści skóra chyba nie oddycha za dobrze i stąd kłopoty. Spróbuj może innego z Revlonu. Raz miałam taki w granatowej tubie, z minerałami, nie pamiętam nazwy. Był niezły, ale ja oprócz tego ze mam przetłuszczającą się skórę mam też plamy/przebarwienia. I tutaj niestety nie krył za dobrze. Ale można wykonczyc pudrem w kamieniu. A jesli cena nie gra roli to idz np do douglasa i popros o poradę. Ja kilka razy skorzystałam i jesli dobrze trafisz to pomogą Ci cos wybrac.

Gość pola0987
Polecam Lancome ideal color, drogi ale w necie za 100 zł można kupić. Zakochasz się w odcieniach i trwałości.

Catrice---w drogeriach natura- jest matujący i kryjący. Duża gama kolorystyczna! Super jakośc za ok 15 zł:)

Gość kijnlj/
odradzam z maybelline :o odkąd zaczełam używał pełno pryszczy i zaskórników :o wcześniej używałam z biotherm'u ale już go nie ma ... więc też mam problem, jaki wybrac ...

Gość czekolada gorzka z orzechami
http://www.forum.promodels.pl/ poczytaj, moze cos wpadnie Ci w oko. A'propos, ten Estee Lauder kiedys wypróbowałam, miałam próbkę. Jest świetny jak dla mnie, ale troszke za drogi. Ale może się skuszę, bo własnie konzę drugą buteleczke Revlonu i czuję, ze musze zrobic przerwę :)

Gość limetkowa
no, to faktycznie lepiej zmień ten podkład, najwyraźniej przestał Ci służyć. po prostu przetestuj coś innego, każdemu służy inny podkład. Ja np Lancome wspominam średnio - miałam dokładnie ten Color Ideal, kupiony za granicą - bardzo lekka konsystencja, ładnie stapiał się ze skórą, ale wcale nie krył rewelacyjnie :( jest dobry raczej dla kobiet, które nie mają zbyt wiele do ukrycia ;)

Gość mamamamamamamamama
super ze sie odezwayscie moze ktoras zna jakis ideał? taki aby mocno kryl bo nie dosc ze te pryszcze to jeszcze mam plamy na czole po ciazy (ostuda) i kilka blizn po trądziku :-(

Gość mamamamamamamamama
dzis tez podnosze bo nadal nie wiem jaki ten podkład kupić moze dzis mi ktos doradzi

Gość karolinka karolinka8
cześć, nawet nie wiesz jak długo ja szukałam podkłądu idealnego!!! to co się po fuidach działo z moją skórą to porażka- nos CZARNY od wągrów, czoło przesuszone tak, że było widać skórki PRZYPADKIEM TRAFIŁAM NA Avene, Couvrance Correcteur de Teint!!! fluid apteczny, kosztuje 69 zł, ale w promocji w superpharm kupiłam go już 2 razy za 39!!! bajka co ten fluid robi z buzią! jest zmatowiona, czysta, zadbana- pełno kolezanek pyta mnie co ja robie, że mam taką ładną buzie? podkład ma w składzie wode termalną, która pielęgnuje! JEST IDEALNY dla mnie ciut za mocno kryje, bo nie mam problemów ze skórą, więc mieszam go z kremem:) ale jak wyskoczy niespodzianka używam solo i jest bajka!

Gość ////----////
karolinka karolinka8 -przeczytalam na Wizaz-u o tym podkladzie Avene i nie ma on zbyt duzo pochlebnych opini.Najwiecej dziewczyny narzekaja na to,ze twarz sie po nim swieci a dla mnie najwazniejsze jest zeby buzia byla jak najdluzej matowa (nie uzywam pudru sypkiego) a podklad AA matuje idealnie.

Gość hsdmfs
"twarz gladka, rano tez zero zaskornikow" i dalej juz nie czytam! :O jak to mnie wkurwia.. baba sie zali taka cerą !! to co ja mam powiedziec!? 😠

Gość tudenko22
Przez dwa lata stosowałam Revlon i zdecydowanie moja skóra po nim wyglądała bardzo słabo. Szukałam czegoś co nie będzie zatykać mi porów i co najważniejsze będzie w dalszym ciągu kryjący. Koleżanka ze studiów poleciła mi podkład kryjący z Annabelle Minerals. Ma bardzo ładne krycie i co najważniejsze nie zapycha mojej cery. https://www.eshopannabelle.com/pl/11-podklady-kryjace