Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zły czas nastąpił

Tak bardzo chciałbym spotkać kobietę która mnie pokocha i zaakceptuje.

Polecane posty

Gość Zły czas nastąpił

Mam znów doła :(

Gość iwona2442
na pewno spotkasz

Gość ciekawa kobietaaaaa
Głowa do góry, wszystko przed nami ;)

skad tacy kolesie sie biorą jak ty ??... wrrrrr jest tyle samotnych dziewczyn szukających drugiej połówki a WY nie umiecie się wziąść w garść i znaleźć dziewczyny, to mężczyźni powinni się uganiać za kobietami, ZDOBYWAĆ, a nie kobiety za wami wiec weź dupe w kroki i się ogarnij !! a uszczęśliwisz kogoś i sibie

Gość pytajaccy dzenntellmannn
, to mężczyźni powinni się uganiać za kobietami, ZDOBYWAĆ, a nie kobiety za wami A niby dlaczego?

Gość hjasdgizhgasdbh
Po co ci kobieta ktora Cie pokocha i zaakceptuje? Ja chcialam tez takiego mezczyzne i teraz jest ich trzech i wszyscy zrobili by dla mnie wszystko ale jest jeden problem ja nie czuje nic do zadnego. Wiec jesli nawet znajdzie sie taka dziewczyna to nie jest powiedziane ze tez ja pokochasz.

Gość uladana
Bo podobno jesteście zdobywcami.. Ale jak widać w dzisiejszych czasach wielu mężczyzn to cioty, które siedzą tylko w domu i narzekają, a nie potrafią nic z tym zrobić. Gdzie się podziali prawdziwi mężczyźni?!

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Gdzie się podziali prawdziwi mężczyźni?! nie ma bo nie ma prawdziych kobiet mezczyzni nei zdobuywaja kobier, bo nie ma co zdobywac, smutna prawda

Gość uladana
"bo nie ma co zdobywac" nie ma CO zdobywać? Gratuluję wysokiego poziomu inteligencji. I właśnie widać, że to z mężczyznami jest problem, a nie z kobietami.

Gość A co ma inteligencja
do tego, że nie ma co zdobywac? Podpisuje sie pod tym trudno znaleźć dzisiaj dziewczyne ktora ma ulozone w glowie. Glownie to ksiezniczki co czekaja na to , aby byc poderwane ale do tego maja ogromne wymagania nawet najwieksze paszczury i glupole. Taka jest prawda np pacjetka wyzej 'wziasc' co to w ogole za slowo? Szanujcie sie porzadni faceci i nie ulegajcie tym idiotkom. Jak spotkacie kobiete, o ktora warto zabiegac to zabiegajcie nic na sile.

Gość uladana
Podstawy czytania ze zrozumieniem się kłaniają. Kobieta to nie jest COŚ tylko KTOŚ. I świetnie widać jakie mężczyźni mają podejście i jak "szanują" kobiety.

Poucz sie polskiego nawiedzona babo, a potem sie przyczepiaj.

"jest tyle samotnych dziewczyn szukających drugiej połówki a WY nie umiecie się wziąść w garść i znaleźć dziewczyny, " Poprawka. Dziewczyna jeżeli jest samotna oznacza to tylko tyle, że nie ma ODPOWIEDNIEGO(czyt. godnego jej i chetnego) kandydata. 🖐️ Autor może sobie próbować, a i tak zostanie olany. 🖐️

Gość uladana
No jak widać ja akurat słuchałam na lekcjach w przeciwieństwie do niektórych osób, które się tutaj wypowiadają. Więc polecam najpierw samemu się zastosować do swoich zaleceń.

Babo poczytaj sobie w sieci co to jest zdanie wtrącone. Na tym polskim to chyba sobie na piweczko z fajeczką chodziłas.

Gość MalutkaAudiomaniaczka
tez bym chciała twego co Ty... Ale najwidoczniej jeszcze nie pora...

Gość uladana
Wiem co to jest zdanie wtrącone i nie mam pojęcia co ma tutaj do rzeczy skoro ja mówię teraz o określaniu kobiety jako coś, a nie ktoś.

Gość 666 sucitar naims GHAH
Teraz są czay onanizmu und masturbacji! To żona and mąż patologiczne dzieci na świat wydają!

Gość Nie ty jeden
To prawda nawet nawet brzydule i przeciętne kobiety szukają przystojniaka, nie raz się o tym przekonałem bo jestem przeciętniakiem a nawet trochę poniżej i żadna mnie nie chce, a starałem się bardzo...

Gość Ty glupia babo
Ty głupia babo, to teraz dziewczynko zauwaz ze jeszcze uzylem jego zdania, a nawet mozna powiedziec ze zacytowalem. Poza tym co się tak obruszyłaś. Podrywanie jak by nie bylo polega na uprzedmiotowieniu kobiety dlatego z reszta nazywa się 'podrywaniem'. Czy to slowo brzmi jakby bylo skierowane do osoby czy do przedmiotu? Bo dla mnie podrywac to sobie pomozna podrywke na rybach. Baby to mają w tych łbach naprawde nie wiele a potem placz ze byle tuman je przeleci i zostawi.

Gość uladana
Zacytowane zdanie, jak sama nazwa zresztą mówi umieszczone jest o dziwo w cytacie, którego u ciebie nigdzie nie widzę to po pierwsze. Po drugie podrywa się kogoś, a nie coś, więc twoje argumenty nie mają najmniejszego sensu. Twoją jedyną mocną stroną jest ciągłe używanie sformułowania "głupia babo", więc myślę, że najwyższa pora zakończyć tę dyskusję, bo jak widać nie potrafisz pojąć najprostszych rzeczy i mój wysiłek idzie na marne.

Gość Ty glupia babo
Nie musze umieszczac zdania w cudzyslowie, aby kogos cytowac jesteśmy w sieci a nie poszemy ksiażki głupia babo. Nawet nie zrozumialas mojej wypowiedzi.

Gość uladana
Oczywiście że musimy. Ortografii w sieci też nie musimy używać, bo nie piszemy książki? A może jak ktoś napisze z błędem, to ty jak również zrobisz ten błąd będziesz się tłumaczył, że kogoś cytujesz?

Gość Ty glupia babo
To nie ortografia tylko interpunkcja glupia babo.

Gość efvfev
ale głupia pizda, poza tym nie wszyscy są zdolni do podrywania kobiet a jako ludzie tez potrzebują miłości

Gość czarodziejka z marsa
o ile nie masz 5 par oczu masz szanse :)

Gość Westbury
no właśnie samotność powiedzmy ze to moja największą zmora. bardzo bym chciała kogoś pokochać być kochana. czuje się trochę zagubiona wydaje mi się coraz częściej ze może porostu jestem z tych osób które mają żyć samotnie .... miłości! !!