Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapooodluszka

kupowałyscie taką pościel dla dziecka?

Polecane posty

Nie kupowałam, ale to niemożliwe żeby była dobrej jakości. Normalna pościel kosztuje powyżej 100 zł, dobra pościel w niskiej cenie może kosztować 70 jesli trafi sie na okazję, ale na pewno nie 29 zł. Pomyśl sama, nikt nie wziął mniej za uszycie, ani nie chce mieć mniej zysku i wszelkie oszczędności muszą wynikać z użycia lichego materiału, innej opcji nie ma

Gość mamamam27
ja mam taką w dinusie i jest ok - nie narzekam - kolory super, nic się niedzieje z nią, wygodna jest - wszystkie te pościele w tej cenie są takie same - mają materiały w dane wzory i szyją tak samo.. sory ale ja niedam za pościel dziecięcą 100zł ani nawet za pościel dla siebie tyle ale moze ktoś nie wie co zrobić z kasą

Gość mama igora 223%
Ja mam podobna tylko o 10 zł droższa i też nie narzekam.kolory nie wyblakły jest ok

Ja mam taką w psiaki. Poszewki jeszcze nie używałam, ale prześcieradło i ochraniacz spisują się fajnie. Myślę, że i poszewki będą ok. Ochraniacz prany 4 czy 5 razy nie stracił formy.

Gość mamapooodluszka
no własniemi sie tez wydaje ze 100 zł za posciel to troche duzo. jesli bym wiedziala, ze ta posciel za 30 zł nie traci kolorow i nie jest bardzo rzadka to bym ja kupila.

Gość becia nnyju
ja kupiłam 2 komplety takiej poscieli na zmiane i musze powiedziec,ze spisuje sie póki co świetnie,a mamy je juz ponad 2 lata. Nic sie nie dzieje,kolory nie wyblakły po praniu więc po co przepłacac?

Gość mamapooodluszka
no to bym chyba musiała na glowe upasc, zeby za posciel dac tysiac zl. Z mezem mamy srednie dochody, ale nawet jakbysmy mieli 30 tys miesiecznie to nie kupilabym sobie poscieli za 1000 zł. Musialaby byc chyba poprzetykana zlotem. Dla mnie to bez sensu.

Gość do autorki .....:/
no to spij w tym sztucznym poliestrze i sie poc...obrzydliwa tanizna, w sam raz dla biedoty:/

To już akurat Twój problem :) ja powiedzialam tylko co sądzę o pościeli z linku i innych podobnych :) jest to moje zdanie i nic go nie zmieni

Gość mamapooodluszka
do autorki..../ - nie uwazam sie za biedotę, ale cóz... u Ciebie za to widac biedotę intelektualno - kulturalną :)

Hej dziewczyny! Darmowe kosmetyki zapakowane w pudełko i dostarczone do twojego domu, czy to możliwe??? - TAK!!! Wystarczy zarejestrowac się na stronie pod linkiem : http://shinybox.pl/?ref=854d17d Zachęcam bo warto!! w tym miesiącu dostałam 5 pełnowartościowych produktów - kosmetyków między innymi szampon L'oreal, błyszczyk RIMMEL i to zupełnie za darmo, bez żadnych opłat!

Gość aneczkal....
Nie jest niestety dobrej jakosci, strasznie sztywna, niemiła w dotyku. nie wiem co ona ma wspólnego ze 100% bawełna :/ Też sie połasiłam i załowałam...

Gość mamamam27
haha a w czymże objawia się porządność tej pościeli za 199zł? że firma na marce zarabia krocie? bo za tyle kasy taka pościel mała to powina chyba złotymi nićmi być szyta

a moze w tym, ze jest z bawełny, barwiona bezpiecznymi barwnikami a nie chinskimi toksycznymi farbkami? moze wykonczeniem i detalami?boze, no wmawiajcie sobie dalej ze ten badziew jest super:O:O co za dno:O

Idź do sklepu i dotknij sobie tej pościeli a potem tej za 29 :) nie będziesz wtedy zadawała głupich pytań :)

a poza tym, za ile kasy? 200 zł to dla ciebie taka KASA? za porzadna posciel dla dziecka? sama dla siebie i meza ostatnio kupowalam komplet poscieli w PROMOCJI za 599 zł...normalna cena 749:P

Gość aneczkal....
Jezuuu laski ile w Was jadu...:/ nie kazego musi byc stac na posciel za 750 zł i nic nikomu do tego:/

Gość mamapooodluszka
no co ty nie powiesz? :) a ja nie kupuje sobie poscieli za 600 zł :) tylko tansza i wyobraz sobie, ze tez zyje i co wiecej - jestem szczesliwa :P

a co ma piernik do wiatraka? po kiego dorabiasz ta ideologie...? :P

Gość aneczkal....
Może i kupujesz posciel za 6 stów ale ze wstawianiem linków cieniutko...oj cieniutko... :P

kopiuj wklej, usun spacje przerasta twoje mozliwosci? yntelygencjo z barłoga za 30 zł?

Gość aneczkal....
mojej nie ale Twoją najwyraźniej tak, czym sie tu własnie pieknie popisałas :) hahaha elokwencja za 6 stów :P

Gość ziutak,,,,,,,a
super te wzory z dinusiami ,chetnie sama ym kupila ale w roxmiarze 160/200-mysle ze bedzie ok 30 zl to znow nie tak malo ostatnio ogladalam duze rozmiary za 50 zl i byly fajej jakosci