Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cheri Cheri Lejdi

Piękne [foto]

Polecane posty

Gość Cheri Cheri Lejdi

Kurczę, jestem kobietą i mówię na poważnie, że według mnie te dziewczyny są piękne... Chciałabym tak wyglądać :( Szczególnie ta druga... Piękne są :( http://www.voila.pl/208/9lahd/

Gość Cheri Cheri Lejdi
Nie... Mam zupełnie inny typ "urody", jeśli w ogóle można to nazwać "urodą", i strasznie im zazdroszczę... Do tego - są młodsze... A ja nawet w ich wieku tak nie wyglądałam i to jest najbardziej niesprawiedliwe :(

pocieszę Cię - skoro nie wyglądałaś tak jak one i nie masz szans tak wyglądać - to nie masz czego zazdrościć i szkoda Twego złego samopoczucia...to zbędne... 💤

Gość Cheri Cheri Lejdi
No właśnie mam czego zazdrościć... Są piękne to i od zawsze był przebojowe, co chciały, to miały... A ja całe swoje dotychczasowe życie mam zmarnowane przez wygląd :( Więc mam prawo trochę się poużalać nad niesprawiedliwością tego świata...

to się popraw zamiast się wieszać z "zazdrości" - nigdy nie ma tak , żeby nie było czego poprawić .... rusz do kogoś , kto polepszy Twój image i działaj...każdą urodę można "polepszyć" a one? mają od losu coś , na co inne muszą poświecić więcej czasu 💤

Gość Cheri Cheri Lejdi
Myślisz, że nie próbuję? :O Ale ze mną nie da się już nic zrobić, jak się nie pomaluję czy nie uczeszę, to wychodzi z tego jedno wielkie... :O Wstawiłabym swoje zdjęcie, ale aż wstyd...

Gość dawaj fote
najwyzej zamaluj tylko czarnym prostokatem oczy, ocenimy cie

nie wstawiaj foty - nie musisz....większość kobiet jak sie nie pomaluje lub nie uczesze , to nie podobają sie sobie - ale są osoby które by Ci doradziły lepiej niż Ty sama sobie np. dobra fryzjerka lub stylistka i to zależy też od CIEBIE - co Ty z tym zrobisz...💤

Gość beznaczniedsdsds
Na tym zdjecii na super pieknosc nie wygladasz, ale tez nie jestes brzydka. Masz swoje atuty, chociazby piersi

Gość Cheri Cheri Lejdi
To nie moje zdjęcie :O Widzę, że, jak zwykle, podszywy mają ubaw... revolver - ale ja już próbowałam wielu rzeczy, różnych kolorów, od blondynki - przez rudą - do szatynki, różne fryzury - nic mi nie pomaga, mam twarz jak jeden wielki kartofel :O