Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nifeaa

tylko inteligentni zrozumieją

Polecane posty

tak się skłąda, ze pyszne jedzenie moze byc tez zdrowe ;) ale skad wy mozecie to wiedziec, skoro faszerujecie się chemią biedronkową ;)

annia....................., tak wyzyj się, nigdy nie bedziesz tak piekna i bogata jak ja, masz powod faktycznie do zazdrosci, wiec nie bede Ci jechac i tak masz juz ciezkie zycie, musisz glodowac, nie stac Cie na markowe ubrania, ani na dobrych lekarzy, zycie i tak Tobą ostro się bawi wiec nie jestem zła za wyzwisko

sama jestes zj.ebana, myslisz ze jak Ty niczego nie osiagnelas, to kazdy musi prowadzic takie skromne zycie jak twoje ? myslisz się szara jednostko!

Gość była kotka74
heh jenifer :P

Gość była kotka74
masakra....i dlatego wole obcowac z facetami.....KOBIETY SA OBRZYDLIWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... oprucz mojej mamy oczywiscie

jak czasami patrze na ludzi, co przychodzą do dentysty to az zal sciska, co drugi sie pyta czy mozna na fundusz, jednak to jest prywatna klinika, wiec widac jacy z was inteligentni. prostactwo. idę wziac kąpiel, jutro sobię robie wolne, papierkową robotę odwalę w domu i jade z moim ustalac szczegoly wesela bo to juz niedlugo biedacy

Gość wsiowa babka
Daje głowę ,że to Fiel:P

Gość czek22
Biłgoraj to chyba mała pipidówa i tam na pewno nie masz kliniki.

Uwierz, że to ile ty zarabiasz innych ludzi j.ebie. Dla mnie możesz mieszkac pod mostem albo byc milionerką, ale i tak jestes przegrana.

jest, jest :) nawet dwie są kliniki, a reszta to male gabineciki nikomu nieznane, wiec stąd te spore zyski papa potem wroce do was nieroby spoleczne ;)!

lecz mnie to nie je.bie, niech biedak wie, ze innym sie lepiej zyje w tym przypadku to mi sie lepiej zyje, a wy odliczacie czas do pierwszego

Gość haha ! ja tez mysle ze
to Fiel się znowu wyglupia . Lubie ją .

Gość Następna idiotka
Nie dosc ze niedowartosciowana to pusta jak balon. Uważaj bo skoro sa tylko 2kliniki to mozesz miec jakiegos klienta ktory to czyta i ci zostawic gowno na biurku. Pocieszna jednak jestes a ze idiotka do tego to żyj sobie w swoim udawanym dostatku bo chyba nie wiesz co to bogactwo tak naprawde. Szkoda cie ze musisz tu anonimowo sie dowartosciowywac.

Gość mkolololo
ty nie jesteś za to inteligentna- i z tym masz problem......

Gość jaja sobie robi
powiedz piekna a jak kupe robisz to smierdzi pieknie twój kał ? a mocz pachnie inteligencją czy pieniedzmi? :O a twoj przyszly mąz tez tak inteligentne i pachnące kupy robi czy może pani co po nim sprząta ,spłukuje jego wyjątkowe kupki w kibelku?:O I odpowiedz tylko inteligentnie ,bo my chcemy to zrozumiec jako inteligentni ludzie :D

Gość tutaj wszyscy sa piekni
bogaci inteligentni z 10 fakultetami wlasnie kupili dzialke za 3 mln i sie buduja :classic_cool:

wasz poziom sięga dna skoro czepiacie się tematu kupy... zwykle jest taka zasada,ze jak nie masz nic do powiedzenia, w tym przypadku do napisania to się nie wypowiadamy! mialam racje, biedni i prosci ludzie tu przesiadują

Ludzie wykształceni raczej nie piszą na forum dla nieudacznikow jacy to są bogaci, bo mają raczej wyższą samoocenę i nie mają potrzeby dowartosciowania się. Więc daruj sobie pierdzielenie jaka jestes piękna i bogata. Robisz takie irytujące prowo, że żal dupę sciska (chyba, że naprawdę jestes taka tępa to sorry) Ale dzięki za poprawę humoru :)

Gość jaja sobie robi
tak poprostu mialas odpowiedziec na bardzo proste pytanie:D juz nikt nie wymagal od ciebie mowy polskiej kwiecistej ,ktora wladaja inteligentni ludzi e :D a tu lipa :O niveą nakremowana{ e skadinad pospolita marka kosmetyku:O } naduzywa tylko wyrazu inteligentna/y /tni ,a nie bardzo rozumie jego znaczenie :D zapewne nie rozumie tez znaczenia slowa;prosta/ty/e ,chociaz akurat owo slowo najlepiej oddaje jej charakter i radosna tworczosc na forum dla inteligentow jej pokroju:D

Gość Herbatka o siedemnastej.
Hehehe autorka poprawiła mi humor :)

Gość bananowy song
jestem piękniejsza, bogatsza, mój mąż jest dyrektorem (a nie kierownikiem) ma styl, szyk, elegancję, jest przystojny, inteligentny, wysportowany, ma wielkiego.... :) dawno jestem po ślubie , a zakupy dalej robię w biedronce bo lubię, tyle zą lektyką.....NĘDZARKO !!!!!!!! :)

Gość Asiaczek2012
HAHAH leżeee ! Aleee pustaaak ! Ile bogatych na swiecie wiekszosc ludzi zyje na wysokim poziomie ale STOP maja cos wiecej niz kaseE

Gość bananowy song
oczywiście służba popełniła błąd w pisaniu odpowiedzi - zwolnię ich. Chdziło mi o to , że do Biedronki mnie niosą lektyką a dentysta to umawia się ze mną na terimn a nie ja znim :)

Gość i czym się
chwalić jak mózgu brakuje