Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość krynka 83
hej. zagladasz tu czasem autorko? ja była bym chętna co prawda jest jeszcze temat a może marzec 2013 ale tam dla siebie nie widzę miejsca bo denerwują mnie dziewczyny, które robią testy przed okresem albo latają co chwilę na badanie z krwi. Ja szukam tematu, gdzie są już pewne ciążę a nie takie jak tam, dlatego podbijam temat. Oby się rozwinął. Pozdrawiam.

Witajcie dziewczyny Mam do sprzedania zestaw ubranek po mojej córeczce. Są to ubranka w dobrym i bardzo dobrym stanie. Zapraszam do kontaktu na maila btabor26@interia.pl

Hej, to i ja sie mogę zgłościć:-) o ciąży do wiedziałam sie na koniec czerwca, termin wedlug lekarza 6 marzec :-D. Jestem mega szczęsliwa, bo staraliśmy się z mężem 2 lata o maleństwo, i w końcu się udało!!!!! Mam nadzieję,że będzie nas więcej:-) pozdrawiam

Gość najwieksza fanka
czesc dziewczyny :) chętnie bym się dołączyła, bo myślałam, że będę marcowa, ale jednak się okazało, że mam termin na 17 lutego. :)

Gość krajanka2013
już jest podobny temat " a może marzec 2013" zapraszamy jest już nas sporo i wymieniamy sie swoimi odczuciami . niech będzie nas więcej:))