Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę w końcu być mamusią

MedART Poznań - opinie

Polecane posty

Jestem przed in vitro i jeżdżę do ginekologa z Polnej (prywatnie do gabinetu). Trwa to w sumie z małymi przerwami około 5 lat i powiem szczerze, że już chyba w niego zwątpiłam. Od kilku osób słyszałam, że podobno w MedARC-ie są świetni lekarze cieszący się niezłą opinią. Dlatego chciałam zapytać kobiety (pary), które leczyły się właśnie tam i im się udało zaciążyc. Jak długo się leczyłyście, co było przyczyną, za którym razem udało się Wam zajść w ciążę i wreszcie jakiego lekarza stamtąd polecacie?! Serdeczne dzięki za wszelkie informacje:).

Nie ma tutaj nikogo kto korzystałby z usług medartu?

Gość Ja też chcę skorzystać z ich
usług, bo słyszałam wiele dobrych opinii. Moja koleżanka leczyła się tam "zaledwie" 2 miesiące i zaciążyła:). Dziś jest mamą ślicznych bliźniaczek:).

Gość Czy nie ma na tym forum
nikogo kto korzystał z ich usług i mógłby się podzielić opiniami?

Gość kasssio_pe
autorko, najlepiej zapytaj dziewczyn w temacie "objawy po ciąży in vitro", one powinny Ci pomóc. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3421548&start=39300 Co do opinii o lekarzach to są różne strony, np. znanylekarz.pl, wpisz tam nazwisko lekarzy z MedArtu i zobaczysz opinie pacjentek. Powodzenia :)

Gość ania s.
polecam paniaBeate Kubiaczyk, angazuje sie w Twoj problem zaleca szereg badan hormonalnych wyniki wysylasz jej sms em ona je interpretuje i odsyla odp czasem po 3 dniach ale odsyla dalej monitoring cyklu (400zl)nawet w niedziele jesli nadal nic to droznosc i badanie nssienia(200zl) nie przeciaga w czasie wszystko idzie sprawnie. Bardzo mila kobieta sama jest mama i kazdej kobiecie chce pomoc zeby tez mogla cieszyc sie maciezynstwem. POLECAM

Gość Przyszła Mam
Szczerze polecam Medart. Długość leczenia zależy od problemu, ale oni nie przeciągają badań i decyzji. No i są skuteczni - in vitro udało się przy pierwszym podejściu. Za 5 miesięcy będę mamą!