Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu nie mam tego co chcę

Marzy mi sie dobry SEX a mój facet..........

Polecane posty

Gość czemu nie mam tego co chcę

jest strasznie kiepski w łóżku, taki strasznie delikatny, jak mnie gładzi to chce mi sie smiać bo mnie gilgocze a nie pieści jak facet. Obchodzi sie ze mna jak z jajkiem, zawsze seks taki sam, nudny, powolny, delikatny. Normlanie porazka:-( A ja bym chciala zeby mnie chwycił mocniej, przyciagnoł do siebie gwałtownie a potem zeby to robił ze mna na 100 roznych sposobów! A juz nawet nie wspomne ze cierpiu dodatkowo na przedwczesny wytrysk i ja się rozkręcam a on raz dwa i finito:-( masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Powiedz mu czego chcesz. Moj maz tez wolal taki dleikatny sex ale duzo z nim rozmawialam, pokazywalam jak lubie i dzis robi ze mna co chce ;) A dlugo jestescie razem? Na przedwczesny wytrysk szybki lodzik i drugi raz powinien byc lepszy ;)

Gość Napalony45
Dogodze Ci

Gość czemu nie mam tego czego chcę
jestesmy juz razem dobrych parę lat, ja zaczynam unikać seksu z nim bo mi nie sprawia przyjemnosci. No a poza tym jemu wystarczy 5 minut a ja wtedy dopiero sie rozkrecam:-(

Gość Kociokwik_22
zainicjuj sama taki seks. Ktoregos dnia wez go za fraki, powiedz mu " chodz sie pieprzyc" , uzywaj innego slownictwa i wydawaj polecenia. jesli zapyta sie dlaczego to powiedz , ze wlasnie na to masz ochote. raczej nie odmowi ; )

Gość a ja uwielbiam takie stopki
Kociokwik_22 niby to takie oczywiste.....

Gość pola0987
Asia wie co mówi :)

Gość Monikalppllp_89
Do: czemu nie mam tego czego chcę Witaj w klubie mam tak samo jak ty :(((((((... rozmawialas z nim na ten temat, czesto sie widujecie na sex?

Gość vbhdfihgbuhbuidh
skoro on jest tak kiepski to wyobraz sobie jaka ty musisz byc w porownaniu do niego :O i to jest prawdziwa masakra!!