Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgd54353

CZY TO CIĄŻA? WAŻNE.

Polecane posty

Gość fdgd54353

ZAZNACZAM, ŻE IGNORUJĘ GŁUPIE WYPOWIEDZI. WIĘC NIE WYGŁUPIAJCIE SIĘ, BO MNIE TO NIE RUSZY. Witajcie ;) Pod koniec dni płodnych kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale skończył poza mną i w razie czego dużo wcześniej wyszedł. Minęły 2-3 tygodnie i za 2-3 dni powinnam dostać okres. Pierwszy raz się zdarzyło, by mnie bolała przy dotyku (od dwóch dni zaledwie) tylko lewa pierś, która tak jakby nabrzmiała i czuję jakby była ciężka. Moja matka tak ma przed okresem i mi mówi, że też tak mogę mieć (bądź po prostu panikuję i wcześniej nie zwracałam na ten ból uwagi przy wcześniejszych dniach przed miesiączkami). Mam 37 stopni temperatury CIAŁA, nie pochwy (ale boli mnie gardło i nie wiem czy to nie jakiś zwykły stan podgorączkowy) ale mimo wszystko przy tych argumentach proszę powiedzcie mi, czy to może rzeczywiście być ciąża czy zwykła schiza i normalność przed okresem???

Gość lawenetti
jasne,że możesz być,bardzo prawdopodobne. Ale nikt jasnowidzem nie jest zrób test jak nie dostaniesz.

Gość sssssafdsfdstgd
zauważam że wiele osób mówi NAPEWNO CIĄŻA. ile to razy widziałam tu takie wypowiedzi przy większych WIDOCZNYCH OBJAWACH a okazywały się schizą i brakiem ciąży. zresztą temperatura CIAŁA chyba o niczym nie świadczy ? ?

Gość wiesz, dla mnie problemem
A ja dostałam "okres", choć dużo wskazywało na ciąże, a jestem rok po pierwszym porodzie i te objawy mam jeszcze w głowie. I ten okres jest całkiem bezbolesny i jakiś taki inny, że dalej sobie wkręcam ciążę... :( Pierwszy raz czekam na ból miesiączkowy, chociaż zazwyczaj umieram gdy nie zdążę z tabletką i nie powiem co mi się dzieje, tak mnie boli, a teraz nic. Musiałam się wygadać...

Gość annia.....................
Wiesz co Ci powiem,że jesteś głupia.Pomyśl.

Gość Mój tez skonczył
na zewnątrz a teraz jestem w 8 miesiącu hehe :) Pierwszym objawem były widoczne żyłki pod skórą cycków. Jeszcze przed mającą niby nadejść miesiączką.

Gość sssssafdsfdstgd
no ja niemam żyłek .;d

Gość Mój tez skonczył
to pocieszające :)

Gość sssssafdsfdstgd
oj tam oj tam, trzeba liczyć żeby to jednak ciąża nie była, a nie tylko DOSZUKIWAĆ SIĘ OBJAWÓW, których, gdy poprostu nie współżyjemy, nie zauważamy. Ma się schizę i doszukuje byle czego...