Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtas545

problem zdrowotny a zwiazek

Polecane posty

Gość Wojtas545

Witam zakladam ten temat na tym forum bo chcialem poradzic sie Was , kobiet w pewnej kwestii. A mianowicie poznalem dziewczyne w w ubieglego sylwestra. Piekna , urocza i wgl . Ostatni raz na zywo widzialem ja na poczatku stycznia , bo ona mieszka w innym kraju , ja tez w innym a spotkalismy sie wlasnie na w Polsce wlasnie na przelomie grudnia i stycznia . Od tamtego czasu spedzamy kazda wolna chwile razem na skype i teraz lada chwila mam leciec do niej , zeby ja odwiedzic. Wiem , co ludzie sadza na temat takiej 'relacji przez neta' , ale naprawde juz to daleko zaszlo. I naprawde cieszylbym sie z calego serca bo lada chwila do Niej lece, lecz wlasnie przytrafil mi sie problem zdrowotny. A mianowicie grzybica moszny. Lecze sie juz na nia jakies 9 tyg, uzywalem mnostwo masci ktore mi doktor przypisal, lecz nic mi nie pomoglo. Poza tym przez uzywanie tych wszystkich masci moja skora w tych miejscach ulegla pogorszeniu. Chce do Niej jechac caly czas, jednakze nie chce jej rozczarowac w zaden sposob. I teraz wlasnie przez to sie waham . Nie wiem czy do niej pojechac, czy niestety przez ten problem odpuscic bo nie jestem pewny czy to zrozumie . Co byscie zrobili na moim miejscu ?

Gość nattural
kup maść propolisową najlepiej z jakies pasieki o dużym stężeniu powinna pomóc na twoje problemy

Gość nattural
chyba że jesteś uczulony...