Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CharlotteY

zwrocil sie do mnie jak do byłej...

Polecane posty

Gość CharlotteY

chłopak zwrócił sie do mnie okresleniem jakim do tej pory sie nie zwracal, za chwile szybko sie poprawil i uzyl tego jakim zwykle mnie okresla (nie bede przytaczac bo nie wiem kto to czyta,ale wiecie, jak to w parach "malenstwa" i te inne). Załamałam się :( to bylo na tyle indywidualne okreslenie, ze wiem, iz nie bylo adresowane do mnie, czyli mysli o niej bedac ze mną, masakra totalna.

Gość ile masz lat dziewcze drogie?
wiedz,ze ja po slubie z drugim mezem,kilka razy nieswiadomie zwrocilam sie do obecnego meza imieniem ex,a miloscia juz do ex nie palalam ,raczej wprost przeciwnie nie ma co czepiac sie szczegolow,nikt nie lubi czepialskich,to jest normalne przejezyczenie i zdarza sie wielu ludziom

Gość rozplynuty sen
myślę, że nie ma się co przejmować, zrobił to raczej machinalnie, a ile to razy rodzice własne dzieci imionami mylą ja mylę koleżanki w pracy (z rozpędu)

Gość CharlotteY
20 ja tego nie rozumiem, nie zwrocilabym sie do obecnego imieniem exa a nie czepialam sie, udalam ze nie wiem o co chodzi

nie przejmuj sie tym ja tez tak mialam ostatnio , powiedzialam do chlopaka imieniem bylego ale to nic nie znaczylo, tak z przyzwyczajenia.. spokojnie,to sie zdarza ale wcale nie znaczy ze o niej mysli:)

Gość ile masz lat dziewcze drogie?
nie rob sobie problemow,nic sie nie stalo,moze Ty bys sie tak nie zwrocila,ale-wierz mi-wielu ludzi tak robi,czysto machinalnie