Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

co sadzicie o nauczcielce...

Polecane posty

ktora pije krew menstruacyjna na stala prace.Swoja wlasna. Czy poszlibyscie walnac ja w pysk za swoje zycie czy byscie ja olali? Co byscie zrobili? i tyle. Bo nie mam renty do dzis przez taka nauczycielke. CORKE JAIRA chyba ostatnio z krwotokiem. I co teraz? Od niej zostaje PRZERAZAJACE skazenie srodowiska w tej okolicy i mnie to wali. Bo jakim prawem nauczycielka wpisuje sobie dziecko - w sumie oddane na zwrot czy papiery adopcyjne w wieku lat 10 - w krzyz rodowodowy swoj z nazwiskiem ojca tego dziecka w Polsce? Co to ma byc i jak sie do tego odniesc. Ta nauczycielka przetrzymuje moja rente i za kogo ona sie uwaza? Za corke Jezusa Chrystusa? Wiecie co - od czasu do czasu walnijcie sie w leb PALA PSYCHIATRYCZNA BITTE. Bo ta pani ma na sumieniu morderstwo mojej babci , ktora nie umiala mnie odebrac przez brygidki no wiecie. Ona ma 2 dzieci, jest szanowana , wspaniala LADY, codziennie w kosciele - powiedzcie jej cos a ja? Jak ja skonczylam. A do klasy chodzilam, ze w przyszlosci same kurwy, a ona kto? Wlascicielka burdelu? ikoniec. Prosze o komentarze - jak mam sie przejac jej ocena negatywna mojej pracy. No prosze mi to wytlumaczyc jak mam sie tym przejac i tym, ze dyscyplinarnie mnie wyrzucila. Przykro mi i tyle :(

Gość Eustachy Motyka
Witaj, o tej porze nowy wątek? Zwariowałaś? Kto przeczyta?

Gość etgoktijgrtkhgkjhgjh
witaj owieczko

Ale duzo tu napisaliscie. Przez taka glupia kurwe, ktora powinna siedziec CALE ZYCIE DO KOSZA NA SMIECI i jeszcze mi rente ukradla. Z kosciola by nie wyszla, w sumie Zielony Swiatek. Co to ma byc? I taka pinda wpisala mnie sobie w krzyz rodowody złopiac krew ze swojej cipy bo po studiach na poczte, na gmine za wysoko - to byla ta corka przeora czy Stalina czy JAIRA czy kurwa nie. Z brygidkami szmata jebana w leb na mnie - niech sie ratuje. Tez bede srac ze smiechu jak szczoch ludzki do piekla za wszystko trafi. Co CIPKE mam jej wylizac za studia tej pierdiolonej kurwiekrtora palaw leb nie dostala nigdy? Ona powinna siedziec w pierdlu a nie uczyc. A te jej dzieci kurwa mac co - tez ucza? I tyle :( dupe mam jej wylizac,cipe , cyce? Co jej mam wylizac? wygryzc?Jak ja zaspokoic? Gowno jej do cipy wsadzic? O czym ja mam z nia rozmawiac? i koniec. Ze do kosciola chodzi? Ja tez i tyle. I do spowiedzi przez nia i takie kurwy chore na leb jak ona. Wielka polska nauczycielka z cipy jej leci jaks CIECZ wiecie - do kubka zbiera razem z dyrekcja tego chujstwa i tyle o tym mysle. A wy se myslcie co chcecie. Jakbym wiedziala to bym jej owadow nazbierala i do cipy wsadzila - jak ci kurwo chora umyslowo krew wyleci - to masz 1 i 2 danie i tyle. I do widzenia. I zagryz se to starta spierdziala wywloko krzyzem rodowodowym z moim nazwiskiem na 4 skrzydla ty szmato pierdolona w leb i tyle. I koniec. I po cos tam polazla glupia wywloko zlodziejska? Co - Otto Szulccos ci obiecal. Ze ci cipe wylize? Dawaj paczke skuyrwiala zjebana w pizde idiotko OCIPIlA Z TEJ KRWI - i se umyj gto swoje spierdizale cipsko ty strara zapierdzialablond KURWYDUPO Z Afryki kolejna i koniec. Jakas cipa z Afryki i cale zycie w Polsce i jeszcze studia przez takie skurwialy dupodaje -im po smierci chuje i brody rosna i ogony na dupskach im rosna.Moze jutro sie obudza z gonami a jaknier to trzeba przypiac. Takie sa i tyle. CHUICE Z KOSZECINA i tyle :(

Gość Eustachy Motyka
Cichoooooooooo, uspokój się i nie przeklinaj, przecież Ty taka nie jesteś! ❤️

Sobiezobaccie jak sie teraz nazywam. I tyle.Nie ma i koniec. Bo nie dostane zadnej od zapierdzialych CIPSk pierdolonych w cipy i dupy. Nie dosc ze dziadkow nie mialam to w zapierdolonej Poolsce przez tego szczocha BLOND siedze cale zycie bez pracy. Ty kurwo - sie po piekle bedziesz z ta Bona tarzala ty szmato pierdolona z 2 dzieci po piciu krwi mentruacyjnej za moja krzywde.Ty pierdolona KAINITO ciulnieta w leb - corko jakiegos konowala - pierdolnklna suko bym ci dupe na kawalki rozerwala ty pierdolona kurwo jakbym wiedziala co ty zrobilas mi tu pierdolona zgownila ciulico z PRGu wiecie ludzie.Ona swiatu pokaze, ze bez rodowodu mozna pracowac. Ty ciulnieta wiesniaroi zPGRu se kurwa mialas zostac szefem rzadu ty CIULOKAINITo zAfryki - podrzucie KK ,mordercza kurwo na studia. Do malych dzieci - ile ich zabilas ty szmato zapierdziala i takie jak ty.Oby ci ciul wyrosl na tej twojej obesranej cipie i ogon z tyluyty piewrdolona wywloko i tyle.I tym brygoidkom tez i sie nikomu nie dajcie - oby je szatan zywcem do piekkla porwal. KTO JEST MOIM OJCEM .KROL CIUL i tyle.KROL CIUL PIERWSZY - po co mi te studia?Wy smierdzace sledzie - wsadzcie se do cip i chujow tego Mengelefgo i Bone. I te wasza Grabarke i tyle.i BONE!!! BONE KROLOWA i KROLOWA VICRTORIE I DOKTORA MENGELE - itego brata LUCYFEWRA!!!! Z FRANCJI!!! i te wasze biznesy i auta a nawet ksiedza niejednego i tyle:(

Niewiem jaka jestem- po propstu chce moja rente i odbieram ja CIULICOM Z KOSZECINA. Tak sie nazywaja nauczycielki w Koszecinie. CIULICE CHUj tylko co tu robic po tym gimnazjum. Z powrotem do Wielkiej Brytani.Nikt nie ma rodowodu. Moja babcia tylko na tym sie nie znala i tak przegrala choc te wasze rodowody tyle warte co to moje slownictwo. Juz nie ma niczego i tyle. Na szczescie. Ale sie kurwie nie dam i tyle. Ja to mialam wiedziec jak one prace dostaly tutaj. I gdzie one maja powolanie ja sie pytam? Tylko tyle. 2 gowna i 2 szczochy - musi sie zgadzac. Nie wiem czy krew menstruacyjna nie zaburza tej rownowagi. Nie wiem. Wszystko trzeba wywazyc tyle zostalo. Ja jej pouczac nie bede - oddawaj stara spierdziala kurwydupo moja p[aczke - ty pierdolona recydywistko zKAINEM i DA na studiach w krakowie konczyla i tyle mam z tej kurwy i wszystkich innych w tym CIULOCHUJSTWIE szkola SP tu.I nazwisko MENGELE w krzyzu rodowodowym ich i tak te ciulice zegnam i oby im atomuyy do cip powsdzano za te porody ktore CYCE I DUPY ik porazasadzaly bo sie dowiem jaki pordo jest ciezki CYCE# DUPY I CIPY pororzrywane - wiemjestem biologiczna corka KROLOWEJ BONUY i tego nie zmienie.I wnuczak KROLOWEJ WIKTORII DUPE CYCE I CIPE jej tez rozerwalo jak Bone rodzila. Komu jeszcze co rozerwalo przy porodzie?Ktorej CIPE? ktorej CYCE?A ktorej cupe?I czy wiecie coto jest PALAPSYCHIATRYCZNA W POLSCE?No itotyle - a teraz prosze rente bo do tej skurwialej szkoly z ta pala przyjde.Takie mialam oceny Z CZERWONYM PASKIEM hahaha :(

Gość aliengirl5555
przeciez to nie ona...

Wieciezostaje mi za te paczke takpierdolic w te szkole tu az je wszystkie wypirerdola z tej roboty bo takie skurwicipy to sa i tyle. I CO ONE Z TA PACZKA moja te chuice ciul robia?jest czerwiec. Ja nie wiem. One maja tak cipy schorowane i dupy po tych porodach ze ja nie rozumiem co one w tej szkole robia. SRAJA USTAMI. Tak pasuje. to niech ida na renty a nie kradna cudze paczki. A ja tu w ogole do szkoly nie chodzilam.Ja sie wykreslilam z tego ciulstwa.Nie chodzilam i tyle. CO MAM IM WYLIZAC do jasnej cholery czego te chuiuce chca ode mnie cipy i dupy im nie makto wyl;izac? Niech se same wyliazaje te ciulice chuj. Nie chce slyszec o szkole mam rente i WYKURW szmaty jebane.Kazda wiecie zabila nie wiadomo co zrobila i jeszcze mi powiedza a tobie zal. Tam kurwa codziennie do kosciola do 1 lawki niech kazdy widzi jak sie resocjalizuja- ja im sie dam wiecie. Glupie chuice ze wsi i tyle.W koncu bylam z Londynu i koniec :(

Niestety to ja i one dla mnie tak smierdza i majacipy spierdziale cale i koniec. I tyle. I cale zycie mi spierdolily i czego te szmaty chca- wprost do piekla ciulice ida i koniec. A paczka i tak moja.One twarzy nie majaTYLKO CIPY TAM MAJA Z CHUJAMI tak im ciezko i jeszcze ten ksiadz takie tu jest towarzystwo. Kazdy bo sie nie dam- do jasnej cholery gdzie jest ta paczka. I nikomu temu schujalemu parlamentowi brytyjskiemu tez za meline bez kredytu i tyle. I co oni maja mi do powiedzenia. Niech se cipy i ciule umyja i dupy jak im chuje rozsadzaja i tyle mnie obchodza te skurwyduypy gdzie moja renta i koneic :(

Gdzie moja renta????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( ps. wiecie jeszcze na te blond kurwydupe sciulala tu dziala ze jest CORKA SRACZA to dziala.R. CORKA SRACZA i SRACZKi i tyle. Tak ja splawiam ale gdzie moja renta. A corka przeora?No troche. ALE CORKA SRACZA-to jest dobre. I dawac rente :(

Wiecie jasie takwyrazam ale juz nie moge -jak te babe nazwac?Corka sracza rozpierdolilia mi zycie. Przez nia mam studia bez stalej pracy. CORKA SRACZA. A Bona tez. Bona corka PRZEORA. A ta sracza bo po studiach i tyle. No co ja mam napisac? GDZIE MOJA RENTA bo koniec czerwca. Co te ciulice tu jeszcze wymysla? Przeciez te baby mialy byc TROTYLEM w dupie wypierdolone za brody stad co im wyrosly i chuje do kolan - za wlosy w dupie mialy byc wyjebane. Nie.No to jak mam sie wyrazac?przykro mi i tyle :(

Gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(