Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotula

ATRAKCYJNA POSZKODOWANA OFIARA

Polecane posty

Gość Michaś,,,
Ja sądzę że to samo sumienie do tego nasz posuwa jeżeli posiada się uczucia ludzkie by nawet za kimś skoczyć w ogień czy bronić gdy ktoś oskarża i pocieszyć.

Gość Michaś,,,
Co do wypowiedzi końcowej na temat tego zostania san na sam he to zgadzam się z tym że by to było pewnie do pewnego czasy żeby się facet nie pokusił gdy zostali by sami:):)

Gość Panie chroń mnie od
Przyjaciółka to paszteciara ale żadnemu nie odmawia (teraz to wiem) , więc za darmo daje , to dlaczego facet miałby nie skorzystać?;-) Po kilku miesiącach i tak ją kopnął w doope , bo mu się znudziła ! Przeszła jakieś tam załamanie , bo brała psychotropy , no mega się zaangażowała :-) A ten doopek jak z nią był to do mnie wydzwaniał i chciał wrócić!:-)) A ja udawałam głupią , że niby nie wiem kto do mnie dzwoni;-)

Gość Michaś,,,
Ale nie może być tak żeby nie było przyjaźni i ja sądzę i wierzę w to że przyjaźń istnieje często spotykam się z tym i obserwując to widzę że tak jest. Co do mnie to nie mam przyjaciół i dla mnie akurat ta przyjaźń nie istnieje ale jednak jest.

Gość Ja się nie kumpluję
z kobietami , bo są zawistne itp. zawsze miałam kolegów i uważam się za prawdziwą kobietę:-) Nie widzę w tym nic chorego , a na kawę , pogaduchy mogę się umówić z kolegą . Lepiej się dogaduję z facetami , bez żadnych podtekstów;-)

Do JA SIE NIE KUMPLUJE, i co nie czujesz się z tym głupio, że inne kobiety moga iść w gronie damskim na dyskoteke i są podrywane? A Ciebie juz nikt nie poderwie bo widza że jesteś z jakimś typem.... ALe też uważam że lepiej z facetami, aczkolwiek jest to typowe zaburzenie jakos nazwane....

Gość Związki są przereklamowane
PRZECIEŻ JEŻELI KTOŚ CHCE WYPIĆ JEDNO PIWO TO NIE MUSI OD RAZU KUPOWAĆ CAŁY BROWAR !!!

Gość Stokrota a tobie
nie jest głupio , że jesteś taka dyskotekowa paniusia?;-) Przecież na disco wyrywa się faceta na jeden raz ! Przeważnie na tylnym siedzeniu jego kabrioletu;-) Ja nie chodzę na dyskoteki , tylko na koncerty i mam swoje pasje . Zresztą na koncercie startował do mnie ochroniarz , ciacho ale przyznał , że ma dziewczynę:-( Na moje pytanie , gdzie ona jest odpowiedział : NIE ZABIERA SIĘ DRZEWA DO LASU:-)):-)):-))

Gość mała migotka przestań
NA SIŁĘ LECZYĆ INNYCH BO FUNDUSZ ZDROWIA I TAK LEDWO ZIPIE!!!! WSZĘDZIE WIDZISZ JAKIEŚ CHOROBY , CZYŻBY HIPOCHONDRIA??? UROJENIA???:-)):-)):-))

hehe nie jest mi głupio, bo akurat tak się składa, że nie jestem dyskotekową paniusią. Jestem w sytuacji w której po prostu gdzięs by sie czasem wyszło z koleżankąm nawet na głupia kawe, przeciez może ktoś zagadać wszędzie, nawet w McDonalds, no ale niestety nigdy gdy będzie sie w towarzystwie kumpla.