Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namasha

Faceci to chuje - mam dowody

Polecane posty

Gość namasha

Opowiem Wam pewną historię która wydarzyła się w poniedziałek. Pojechałam z siostrą mojej mamy trochę poopalać się nad jezioro, no i poznałyśmy tam pewnego faceta, przyjechał na motocyklu. Historia ogólnie bardzo długa więc opowiem w wielkim skrócie - zakopało nam się auto i to tak że trzeba było ciągnikiem wyciągać :P No i pewna sympatyczna pani zaprosiła nas do domu na kawę. Oczywiście ten chłopak też się tam zjawił, gadka szmatka, trochę alkoholu, od słowa do słowa no i założyłam się z nim o wiek mojej ciotki. Koleś wymyślił że jeżeli przegram to idę się z nim kąpać do jeziora, tyle że ja nago, jeżeli on przegra to wiadomo on bez majtek :P Z tym że ja wiem ile ciotka ma lat a on myślał że mniej. Trochę jeszcze wypiliśmy, no i już po drodze zaczynał, że on mnie i tak w tym jeziorze rozbierze, w wodzie strasznie natrętny, próbował mnie obejmować, rozpinać stanik, zdejmować majtki. W końcu pojechaliśmy do domu, my we dwie autem a on za nami na motocyklu. Kupiliśmy jeszcze trochę alkoholu i poszliśmy do ciotki. W końcu wyszło na to, że zamiast iść do domu władował się ciotce d łóżka i powiedział że chce się z nią bzykać, ona na to że ma wypierdalać i jak wróci z łazienki to ma go już nie być. Wraca z łazienki, koleś leży z jej majtkami na twarzy :D Potem przylazł do mnie, chciał się miziać, całować ale mu powiedziałam sory gregory... No i on sobie wymyślił, że najpierw prześpi się ze mną, a jak ja zasnę to pójdzie do ciotki, bo jak będzie spał tylko z jedną to tej drugiej przykro będzie :D Ogólnie wyszedł z mieszkania o 4 nad ranem. Za to wczoraj okazało się że to był facet znajomej :O

Gość przegralemzycie,,,,
za dlugie, wypierdalaj przychlasto szmatliwa

Gość namasha
może i długie, ale za to śmieszne :D a zarazem żałosne...

Gość seba666
a potem sie dziwić że gwałty są :o same wpuszczacie obcych do mieszkania!!!

Gość PROWOKACJE zawsze
zaczynają się takim długim wstępem.;)

Gość namasha
to nie jest prowokacja :P chociaż ciężko w to uwierzyć ...

Gość namasha
koleś ogólnie masakra, 30 lat na karku, a tą biedną dziewczynę w balona od 2 lat robi. A ona głupia zapatrzona jak w obrazek... Oczywiście już wczoraj poznała tą historię i twierdzi że my jej na złość robimy :(

Gość by dowód był wiarygodny
powinnaś dołączyć zdjęcie pravika

Gość namasha
gdybym wcześniej wiedziała kto to jest to napstrykałabym fotek jego gołej dupy... ale szczerze mówiąc fajną miał :P

Gość namasha
uppp

Gość Xivus
obcego dziada do domu wpuściła :-O i to nachlanego ja pierdole

Gość zupełnie nie rozumiem
Po co wpuściłyście go do domu, był natrętny, bezczelny, chamowaty, ale z domu wyszedł dopiero o 4(?) tej rano......hm ...hm. A co z tym alkoholem? Jechaliście po pijaku ...ty, albo twoja ciotka, nie wiem, kto kierował, no i ten koleś na motocyklu też. Nie zły cyrk.

Gość zupełnie nie rozumiem
To musi być provo!!

Gość namasha
Ogólnie to nikt nie był nachlany, ja najtrzeżwiejsza z towarzystwa. Koleś ogólnie wydawał się spoko, wyglądał na jakieś 26 lat... proponowałam że go odwiozę ale nie chciał tam motocykla zostawiać :O A co do tego zaproszenia to młoda godzina jeszcze bła, koło północy może... gdyby to był jakiś dziad to dostałby kopa w dupe, a to był normalny zadbany chłopak, sympatyczny, uśmiechnięty, z pozoru...

Gość namasha
plan był ogólnie inny, ale ta kobita co nas zaprosiła ochlała się za mocno i w momencie kiedy poszliśmy się kąpać groziła ciotce że sprzęty siekierą rozpierdoli :D hahaha no i trzeba było wracać do domu czym prędzej :P

Gość namasha
no i nie chodzi o to, czy ktoś wracał po piwie, czy przyszedł z nami do mieszkania, tylko o to że TO JEST FACET ZNAJOMEJ :(

Gość namasha
Na koniec napisze[choć miałam tego nie robić],że się coś jednak miało miejsce. On wprawdzie wyszedł o tej 4 nad ranem ale nie do końca taki znowu nieszczęśliwy. Dałyśmy mu z Ciocią pupci razem równocześnie. To był fantastyczny trójkąt.:):)

Gość namasha
hahaa niezły podszyw :D żadnego trójkąta nie było :P

Gość namasha
Trójkąta nie było bo był czworokąt.Doszła potem ta szalona co chciała rąbać siekierą sprzęty. Na koniec się okazało iż z dużej chmury spadł mały deszczyk. To on ja wyrąbał i po krzyku. Nawet nie chciała potem kasy za nocleg.:):)

Gość namasha
możesz już sobie darować, i tak mało kto tu wchodzi :P :(

Gość namasha
Miał miał piękne i zgrabne pośladki:)Taki wysoki brunet.Wyprostowana sylwetka:)Ciacho:) Ten jego motor:) Jak jechaliśmy a On za nami to ciocia prowadziła a patrząc na niego i podziwiając go osobiście byłam odpowiedzialna za redukcję biegów.Gałką kierowałam przy użyciu mej pupci:) Miał na sobie taka fajna skórzaną kamizelkę. Z tyłu widniał napis. Bodaj Hell's Angels czy jakoś tak:) A i co najważniejsze.Miał dużego:) Było na wszystkim w czwórkę super:) Choć przyznam że troszkę szkoda iż nie było z nami jego dziewczyny.W końcu byłoby uczciwie gdyby była.No nie?:)

Gość McGregoryy
:D :D :D :D

Gość McGregoryyy
:D :D Hell's Angels :D :D Fuck yeeah:classic_cool:

Gość YouYOUknowyourself
:D:D A jak z wami baraszkował to nie śpiewał przypadkiem "Born to be wild"??Hę?? :classic_cool:

Gość facetalwaysand4ever
Do tematu. To że mają to rozumiem ale to że mimi są....to kłamstwo:classic_cool:

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Co za tępe dzidy