Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany ale z obawami

jest tu jakaś analityczka medyczna

Polecane posty

Chcę się dowiedzieć jak często jesteście czymś zarażone. No bo bawicie się hivami, wirusami itd. No i co jak ona coś nosi i mnie zarazi.

A i ostatnio czytałem o opryszczce że wiele ludzi ją ma i to jest taki mały wirus co mieszka w nerwach i się go już nigdy nie wyleczy. A ja nie mam i nie chciał bym też by mnie ktoś zaraził. Akurat nie wiem czy ona ma. Ja to na poważnie pisze zawsze się bałem zarazków itd. A nie mogę znaleść ja częste są incydenty w laboratorium.

LUDZIE!!!!!!!!!!!!!! Nie boicie sie że zarazicie się opryszczą albo innym cholerstwem.

Za ambitny temat jak na tą porę odnowie jutro.

Gość kotka psotka..
Jestes za tepy,by ci pisac.

Niby czemu. Przecież wystarczy że się krwią obleje. Zarazi sie hiv a potem mnie. A opryszczka ... Ludzie bez opryszczki powinni być znakowani by nie zarażali się.

Gość safeadfa
ja ci odpowiem, jestem lekarką wyobraź sobie że każda osoba którą mijasz na ulicy może mieć syfa, jakiegokolwiek, biuściasta piękna "czysta" wypacykowana lala' bezdomny, biznesmen, strażak sam, sprzataczka, lekarz każdy może mieć zarazki i nikt nie chodzi z tabliczką mam syfa, a ile razy siadałeś w autobusie po tysięcznej osobie myślę że twoja laska analityczka to przy nich pikus :P p.s. nie popadaj w paranoję, myj ręce , nie śpij z prostytutkami i obcymi to nie złapiesz nic. pozdrawiam

No ale w autobusie nikt ci nie rozlewa krvi z hivem. Nikt cię nie całuje itd. Więc raczej to analityk ma dużą możliwość zakażenia się.

Gość waltenprofer
na boga, zakochał sie w dziwce, czy co? jak kogoś się kocha, to się powinno coś o danej osobie wiedzieć i być względem niej szczerym. a szczerość polega na tym, że się mówi o wszystkim, zanim sie narazi drugą osobe na jakies nieprzyjemności, a opryszczka z pewnością taką nieprzyjemnością jest. nie mówiąc już o aids. swoją drogą, gdyby nie aids, to 7 lipca we wroclawi QUEEN zagrałoby z Freddiem. to by było coś. ale Queen to Queen, więc jestem pewien, że zabawa i tak będzie świetna. może zaboerz na ten koncert swoją dziewczynę i po ni porozmawiajcie szczerze o chorobach wenerycznych?

Gość wysyfiło mnie!!!
Która kobieta ci powie o tym że ma opryszczę ?? Ja takiej nie znam. Ludzie myślą że to każdy ma i jak sie pocałuje na wietrze to wyskoczy. A to oznacza po prostu nosicielstwo. Już nie raz się całowałem a potem się dowiedziałem że ktoś tam ma opryszczkę. Nie mówiąc już o ciotkach itd... Na szczęście ja nie mam

pojawiła się jakaś pani z laboratorium??

up up up

Żadna się nie chce przyznać :( Pewnie noszą wszystko co się da.

upppppppppppppppppppppppppp