Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie sport i to co zdrowe

Wasi faceci mają idealne cialo? Jak namówić chłopaka do zrzucenia brzucha?

Polecane posty

Hej. Mam 20 lat chłopak 23. Jestesmy razem rok, i przez ten rok, mój facet przytył... koszule wszystkie ma opięte na brzuchu, jego brzuch odstaje, wygląda po prostu brzydko.;/ Zrobiły mu się boczki, ma je zaokrąglone jak baba... Ma 188 cm i waży 97 kg. Nie wiem czy to dużo czy nie, jeszcze jakby już więcej nie tył to ok, ale jak widze jak on pije codziennie piwo, po którym mu rośnie brzuch, a jak przyjedzie do mnie to przywozi tylko, chipsy, cole, pizze, frytyki. Przecież jak on będzie to wpieprzał non sto to utyje;/ Mówie mu, to on że nie je często. A jak widzimy się 3 razy w tyg, to zawsze je te śmieci. Wiem że to jest dobre, ale z umiarem, bo zapuścić się w wieku 23 lat?;/ Jak widze te opięte koszule, jak guziki się rozchodzą, albo stanie i ten brzuch odstaje to masakra. Się będzie potem dziwił jak nie będe chciała się z nim kochać. Może dlatego mnie to denerwuje bo ja odżywiam się zdrowo, nie jestm fasot foodów, czasem coś słodkiego, ale z umiarem. Codziennie uoprawiam jogging, brzuszki, mam wyspoorowane ciało, delikatne mięśnie na brzuszku :) w granicy rozsądku. Mam 173 cm i ważę 60 kg. :) Tak on ma wysportowaną dziewczyne, mówi mi że wyglądam super... a ja? Sugerowanie delikatne ze ma 'brzuszek' nie starcza, jak powiedziec to dobitniej zeby poskutkowało?

Gość umorusany dzidziuś
musisz mu walić konia lewą ręką

Gość była burza w nocy
jak można tolerować codziennie picie piwska???? :/ Wam kobiety w ogóle to nie przeszkadza? po wypiciu piw każdy facet śmierdzi i do tego gada jakieś głupoty :/ A po tygodniach obrzydliwy brzuch. Rozumiem co jakiś czas, ale codziennie? A wracając do tematu ja bym np. chwaliła męskie umięśnione brzuszki. A jakby już mnie denerwował to bym mu powiedziała że przez tą jego piłkę jest dla mnie aseksualny. Jak sobie nic z tego nie zrobi to widać że ma wyjebane.

Gość oj tam oj tam ... 27
Jeśli nie akceptujesz o takim jaki jest i tak bardzo Ci jego wygląd przeszkadza to ... zostaw go i znajdź sobie sportsmena ... proste.

Gość też jesteś kawał baby
z taką wagą przy średnim wzroście, być może to w miarę dobrze wygląda jeśli faktycznie masz twarde i jędrne ciało od sportu, nie mówię że nie, ale ważysz sporo

mowilas mu o tym?? od tego powinnas zaczac i zaproponuj mu wspolne cwiczenia - najlepiej bieganie

Gość czop456
ale pusta jestes,to znajdz sobie pakerusa z którym nie bedzie o czym gadac,to ci pewnie bedzie odpowiadac

Gość fdfgfhgjh
nie martw sie, on sobie kgoos znajdzie. u mnie w rodzinie niedawno bardzo chudziutka dziewczyna na oko z 45 kg przy 165 cm wyszła za mąż za tlusciocha ważąego chyba ze 150 kg i jest szczesliwa. smiesznie razem wyglądają, jak slon i mrowka

Gość szymczyk33
Nie wiem czy to dużo czy nie, to dużo .. Nie powinien ważyć wiecej niz 80 kg .. zatem minumum 17 kg do zrzucenia .

Gość jeśli Ci nie pasuje jego
wygląd to go zostaw a nie próbuj go dopasować do swoich wyobrażeń

Gość moj....
moj ma wzrost 175 i wazy jakies 100 kg, a ja mam 174 i waze 56 kg wiec sobie wyobraz:O moze nie wyglada zle ale robic z tym nic mu sie nie chce...Nie przekszadza mi to na razie ale pewnie kiedys bedzie:(

Gość sfgsfdgdf
też jesteś kawał baby - a ty jesteś anorektyczką albo ich amatorem, 60 kg przy wzroście 173 to waga idealna, tak powinna wyglądać kobieta (kobieta nie szkieletor)

Gość oiuu
daj facetowi spokoj. nie jest Twoja wlasnoscia. jak Ci sie brzuch nie podoba to znajdz anorektyka. pusta jestes i tyle

Ja mam 172 i 60 kg. bo dużo biegam, i ćwicze, więc nie mam samej skóry, ale też troszke mięśnie. Właśnie że kocham go, i dlatego nie chce aby stał się dlamnie jak to ktoś powiedział 'aseksualny' :( boje się że mnie przestanie pociągac i wszystko pojedzie... Tak mam 174 cm 60 kg. o ile powinnam wazyć 55 kg? wyglądac jak patyk, a on co? może ważyc 150 kg. i bedzie ok?;/ faceci wezcie sie do roboty, a nie tylko ze kobieta ma wygladac szczuplo a wam wolno..;/ masakra.

Gość moj te tyl i jadlll
60 kg przy 173 ? kto mówi że dużo? Mało ważysz przy nim... Powiedz mu po prostu, weź przestań jeść te fast foody bo utyłeś... jeszcze troche ci brzuch urośnie, a... On się zapyta a co? a ty "Nie wiem, przestaniesz mi się podobac fizycznie, i przestaniesz mnie pociągać..' przygaduj, na innych 'ale boska klata' Na mojego to podziałało :)