Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkla119

CILEST- CIĄŻA?? ;O;O

Polecane posty

Gość milkla119

WITAM, MAM 19 LAT I OD 2 MIESIĘCY BIORĘ CILEST, MIALAM DOSC DZIWNE KRWAWIENIE BO MIALAM JE PRZEZ CALY MIESIAC, A JAKIES 3 TYGODNIE TEMU ZACZELY MNIE BOLEC PIERSI I BOLA CALY CZAS, ZMIENIL SIE TAKZE MOJ CHARAKTER, PONIEWAZ ZROBLAM SIE MARUDNA I NERWOWA. CZY MOGĘ BYC W CIAZY? I CZY JESTEM TO TO NIE ZAGRAZA DZIECKU? DZISIAJ IDE NA CYTOLOGIE ZA 30 MIN. MAM POWIEDZIEC O TYM LEKARZOWI?

Gość Bachaaaaaaaaa
Pewnie, że masz. Niech Ci zmieni tabsy, bo się dziewczyno skończysz. To nie ciąża, to hormony

Plamienia są normalne podczas pierwszych trzech opakowań. Gdybyś przeczytała ulotkę to byś to wiedziała.

Gość milkla119
CZYTAŁAM. I NIE PISALO, CHYBA ZE TO PRZEOCZYLAM.

Gość Bachaaaaaaaaa
No nie wiem czy takie normalne. Plamienie a krwawienie to różnica zresztą. Ja bym poprosiła o zmianę.

Nie było napisane jak już. :o Cytat z ulotki Cilestu: "Zmniejszona kontrola cyklu U kobiet przyjmujących doustne środki antykoncepcyjne, zwłaszcza podczas pierwszych miesięcy ich stosowania mogą wystąpić nieregularne krwawienia (plamienia lub krwawienia śródcykliczne). Dlatego analiza nieregularnych krwawień ma znaczenie dopiero po okresie adaptacji trwającym około 3 miesięce."