Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolinaSCHc

Rozmowa kwalifikacyjna

Polecane posty

Gość KarolinaSCHc

Zaprosili mnie smsem na rozmowe rekrutacyjna. I tak mnie pewnie nie przyjma ale ide z ciekawosci. Jak sie ubrac? Jest to ekskluzywny butik dla pan. Biala koszula, chabrowe spodnie i marynarka moze byc? Niskie koturny czy szpilki? Pierwszy raz ide na taka rozmowe wiec pytam. I kolejne pytanie: zabrac cos ze soba? Nic mi na ten temat nie napisali.

Gość eliza pizia
najlepiej żebyś nie stroiła się jak stróż na boże ciało albo dziołcha ze wsi na msze niedzielną w swoje odświętne ubrania :D

Gość KarolinaSCHc
Wydaje mi sie, ze do takiego butiku to powinnam jakos dobrze sie prezentowac. Przeciez nie pojde w leginsach i zwyklej bluzce...

Gość KarolinaSCHc
nikt nie doradzi?

Gość KarolinaSCHc
:(

ubiór może być ale raczej szpilki odpadają ;) ubierz się skromnie ale elegancko i czemu zakładasz że Cię nie przyjmną? uśmiechaj się, rozglądaj po butiku zapytaj o kolekcje dostawy itp, zainteresowanie butikiem przypłacisz plusem i a nóż Cię zatrudnią ;) powodzenia

Gość KarolinaSCHc
no dobrze, wiec szpilki odrzucam. Nie mam doświadczenia dlatego zakładam, że mnie nie przyjmą (choć bardzo mi na tym zależy). Dziękuję za odpowiedź :)