Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irbia

Ciąża -zero bólu piersi-martwię się:(

Polecane posty

Gość irbia

Czy to normalne?:( Mam pobolewanie podbrzusza,ale to norma.Mdlości sa juz mniejsze,ale bólu piersi sie nie doczekałam.Są wydatne,brodawki są pełniejsze,ale nie sa bardzo obolałe jak pisza inne dziewczyny. Jestem 6-7 tc.

Gość normalne każda ciąża jest inna
nie nakręcaj się

Gość irbia
Ale nie bolą mnie nic a nic:(Czasami tylko takie mrowienie czuję ,ale tylko w brodawkach.

Gość niugg
dwie ciaze i dwa razy brak bólu piersi. Dzieci zdrowe.

Gość ewelajna27
dokładnie, każda kobieta inaczej znosi ciąże, moja mama całe 9 miesięcy leżała a ja do ostatniego dnia biegałam po mieście, na uczelnie itp... jeśli jesteś bardzo zaniepokojona to po prostu udaj się do lekarza i będziesz spokojna. ;)

Gość irbia
niugg....piersi nie bolały w ogóle w ciąży?Nawet od samego początku?

Gość Władysława19
Mnie tez nie bolały a ciążą rozwijała sie prawidłowo:)

Gość niugg
no właśnie na samym początku nie było żadnych objawów ciążowych tylko brak okresu. Ból piersi to może parę razy się pojawił ale raczej w zaawansowanej ciąży dopiero. Żeby było smieszniej to raz mnie bolały piersi od połowy cyklu (myślałam więc że zaszłam) a tu ciąży nie było. :) Wyluzuj.

mnie piersi nie bolały do ok 4 miesiąca ciąży i własnie brak tego bółu przed okresem był dla mnie dziwny, bo na okres przez 2 tygodnie zawsze mnie bolały i wiedziałam, ze jak piersi mnie nie będa bolały to będe w ciąży, odwrotnie niż każda z dziewczyn chyba, bo najczęściej to ból piersi jest oznaką ciąży, a u mnie było odwrotnie

Gość babylove84
mnie tez nie bolaly od poczatku.w pierwszej ciazy bardzo.nie moglam sie dotknac.a teraz nic .a to juz 26tc

Gość Dziwię się, że tylko jedna
Mnie w obu ciążach piersi w ogóle nie bolały. Wszystko było dobrze. Ciąże beproblemowe (niezagrożone) i dwoje zdrowych dzieci urodzone sn o czasie. Nie martw się i bądź dobrej myśli

Gość mamuskaaaaaaaaaa
Ja juz jestem na koncowce bo w 37tc a piersi wcale mnie nie bolaly ani na poczatku ani teraz wiec mozesz bys spokojna i tylko sie cieszyc ze nie musisz meczyc sie z bolem :)